Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém s minecraftem. Vždy když chci zapnout jeden server objeví se mi: Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset. U firewallu jsem dala vypnout a ok. Javu mám 7 uptade 21. Verzi minecaftu mám na verzi serveru. U ostatních serverů mi to nenaskakuje. Nevíte co s tím? Díky.
Můžeš to prosímtě zabalit do .zip nebo .rar souboru a poslat mi to na mejl? Mrknu se ti na to. Mail: fatalwir(zavináč)fatalwir.cz
doplněno 05.06.13 07:18:Máš v počítači alespoň jeden z těchto programů? Total Commander, WinRAR, 7-Zip, AlZip či jiný co má v názvu slovo ZIP nebo RAR?
doplněno 06.06.13 11:53:To nevadí, klikni na tu složku ve které máš ten nefunkční server pravým tlačítkem a dej zabalit do .rar souboru. Pokud tam takové tlačítko nebude, spusť WinRAR přes zástupce a vytvoř ten .rar nebo .zip soubor přes něj. Třetí způsob je, že klikneš někam na volnou plochu pravým, dáš Nový -> Soubor archivu (bude to mít stejnou ikonku jako WinRAR) a ten poklikáním otevři a do okna které se ti otevře normálně tu složku se serverem přetáhni a okýnko co ti vyskočí potvrď. Pak mi to pošli na výše uvedený e-mail.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.