Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft-nejde spustit server

Od: games112013 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám problém s minecraftem. Vždy když chci zapnout jeden server objeví se mi: Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset. U firewallu jsem dala vypnout a ok. Javu mám 7 uptade 21. Verzi minecaftu mám na verzi serveru. U ostatních serverů mi to nenaskakuje. Nevíte co s tím? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

masakrop*
hodnocení

0x

Čauky prosímtě jestli to máš u jednoho serveru tak je to chyba serverem a né tvým počítačem

games112013
hodnocení

Ne serverem to není na chalupě mám notebook a u něho to nedělá :(

hodnocení

0x

Můžeš to prosímtě zabalit do .zip nebo .rar souboru a poslat mi to na mejl? Mrknu se ti na to. Mail: fatalwir(zavináč)fatalwir.cz

doplněno 05.06.13 07:18:

Máš v počítači alespoň jeden z těchto programů? Total Commander, WinRAR, 7-Zip, AlZip či jiný co má v názvu slovo ZIP nebo RAR?

doplněno 06.06.13 11:53:

To nevadí, klikni na tu složku ve které máš ten nefunkční server pravým tlačítkem a dej zabalit do .rar souboru. Pokud tam takové tlačítko nebude, spusť WinRAR přes zástupce a vytvoř ten .rar nebo .zip soubor přes něj. Třetí způsob je, že klikneš někam na volnou plochu pravým, dáš Nový -> Soubor archivu (bude to mít stejnou ikonku jako WinRAR) a ten poklikáním otevři a do okna které se ti otevře normálně tu složku se serverem přetáhni a okýnko co ti vyskočí potvrď. Pak mi to pošli na výše uvedený e-mail.

games112013
hodnocení

Jo to se ti řekne víš já to neumím nejsem technik je mi 11 :). Teď si stahuji jiný minecraft. Dám později vědět jak to dopadne :).

games112013
hodnocení

Mám jen WinRAR ale jen zkušební.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]