Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi routr

Od: ikuru* odpovědí: 4 změna:

Při zapnuti internetu mě počitač ukazuje neni připojeno Wifi k siti přitom mě sviti jsem laik muže mě někdo poradit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Málo informací, o jaký router se jedná? Zkuste router resetovat.

ikuru*
hodnocení

jedná se o router Tenda W316R a pokoušel jsem ho resetovat laicky že jsem ho na 15 m. vypnul a po zapnuti smáčkl v zadu černy čudlik

jm*

To jste ho resetoval špatně, většina routerů se resetuje tak, že se ten černý čudlík podrží po dobu 30 sek.

Poté se router nastaví do továrního nastavení (default) a je nutné wifi router znovu nastavit dne manuálu.

jirbar*

Taková informace je k prdu. Routr má být připojen ne externí Wifi síť a počítač je k němu připojen přes LAN. Nebo routr je do WAN připojen na internetovou síť a má vytvořit Wifi pro PC v tom případě nejspíš notebook.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]