Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych věděl jak je to s vrácením zboží a zároveň vrácením peněz za něj.
Plánuji nákup tří různých grafických karet do PC (každá asi za 4 000,-). Potřebuju si vyzkoušet jaká bude pro mě nejvýkonější. (Na internetu neni tolik testu abych se mohl řádně rozhodnout, a testovat budu asi v 5 programech.) Tu si vezmu a zbilé dvě chci vrátit a dostat za ně peníze zpět.
Jde mi o to jestli je tedy prodejce opravdu povinnen "použité" zboží přijmout a vrátit mi peníze a jakou mám záruku že to tak opravdu udělá a že s tim zkrátka nebudou problémy. Mám se s nima snad nějak domluvit?
Moc děkuji za odp.
Prodejce má povinnost Vám zpět vzít NEPOUŽITÉ zboží v původním obalu POUZE při nákupu přes internet. S tím, jestli budou nebo nebudou problémy zkušenost nemám, zatím jsem tuto možnost nepoužil, vždy pečlivě vybírám co nakupuji...
doplněno 01.06.13 20:23:... Vy pravděpodobně (zasloužené) problémy mít budete, zboží použijete...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.