Nejste přihlášen/a.
Zdar, zvažuji koupi PC od applu, a naskytla se mi koupi tohoto APPLE POWER PC
Technické parametry: Procesor: 2x 1,8 GHz PowerPC 970fx 64-bitové procesory Pamět: 8 GB 667MHz HDD: 1000 GB SATA (7200RPM) Grafická karta: GeForce FX 5200 Ultra VRAM 256MB 128bit Mac G5 Edition, AGP 8x Pro WiFi
Mylsíte že se to vyplatí? Že výkon bude dostačující? Běžné používání intenet filmi a TD. Děkuji, vím že to je starší PC ale jes také stále kvalitní?. Pude na něm vše? Prostě chci mac OS X a chci si to i pořádně vyskoušet.
Děkuji
Já už na apple jedu nějaký ten pátek a ač nerad tak ti tuto sestavu spíše nedoporučí, jediě pokud budeš pevně rzhodnut a bude se ti líbit na stole 20Kg mac pro...
Bohužel sestava je ještě z doby IBM power PC procesorů tedy z doby než apple přepsal jádro a přešel na procesory intel.
BUde tam tedy hodně starý OS nebo to je již nějaký pátek zpět..starý flash a vlastně asi úplně vše, netuším zda někdo ještě vůbec aktualizuje prohlížeče pro powerPCprocesory...
Mě osobně prostě přijde 5k za osahání systému který je dnes prostě krapet jiný a hlavně se vyvinul je hodně...
Je to něco jako by jsi zkoušel PC s WinXP/Win98 i když mac byl většinou graficky vždy dále...
kangaroo®
Přemýšlím zda jsi další dítě nebo někdo bez informací pouze se znalostmi z webu... apple je šhit, nemám ho, neznám ani jsem ho nikdy neviděl ale je třeba si plivnout...je to in.Sice nic nevím ale je to předražené...
Ale spíš někdo bez informací, většinou to končí dražším widle počítačem, respektivě vezmu třeba MacbookAir, omrkni parametry a součástky najdi identickou sestavu u konkurence(jsou!) a vždy se dostaneš dráž...
K tomu vemu unibody kovové tělo které prostě technicky nemůže vrzat, dokonalé ovaldače etc... ale to člověk co napíše je "shit" asi nikdy nepochopí...
doplněno 10.07.13 23:23:Chybu neuděláš s níčím co bude s intelem nicméně měl by jsi brát mon Core 2 duo procesor, neb starší kousky se hryžou prohlížeče a seká se i 720p video... tedy připádě macbooků, mac pro má lepší výkony...
A za ten slavný Apple bude chtít min. 10litrů a více Kup si starého CPU XEON server dvojjádro + 8GB + nadupanou PCIe grafickou kartu a bude to stejný nebo možná ještě výkonější. Jenže určitě ne plně kompatibilní železo
a jsme u toho jak Apple se předraženými s*item dostal na vrchol aneb mám značku jsem někdo.
Osobně ve světě Windows a Linuxu tvoje uvedená sestava už by byla jako senior před důchodem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.