Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit stažený obrázek či VLC video

Od: wamp® odpovědí: 4 změna:

Krásný den přeji:)Prosím Vás,mám s tímto opravdu problém*nevi*Když chci vložit obrázek nebo video třeba sem,tak nevím*nevi*Nemám nervy to již hledat.Povětšinou si dané soubory uložím na plochu,a pak na to zírám a nic:DDěkuji moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
video sem nevložíte, to se musí nahrát na youtube a sem pak vložit odkaz přímo do příspěvku. s obrázky problém nevidím, při psaní příspěvku zaškrtnete přidat obrázek, v dalším kroku kliknete na vybrat, v tom okýnku si zobrazíte plochu a obrázek vyberete a potvrdíte. potom kliknete na přidat obrázek či jak to tam je. jen obrázek musí být ve formátu jpg, což je ale nejpoužívanější formát (do tohoto formátu fotí každý foťák i mobil) :)
doplněno 01.06.13 16:14: díky za doplnění. věděl jsem že něco nejde a občas s tím mají uživatelé problém, ale jpeg je vždycky jistota :) takže tím nepodporovaným formátem bude pravděpodobně gif
výtka
Upozornění od sys clayman 01. 06. 2013 16:09:07
projde png i bmp
hodnocení

Móc děkuji *pusa* *ua*

doplněno 01.06.13 17:38:

Miki:Prosím Vás,a jak to provést s tím nahráváním na youtube,jsem vážně lama *hi* :D *nevi*

hodnocení

2x

na každém webu to bude trochu jiné, u nás takhle: https://www.poradte.cz/faq/#3

Pokud by to mělo být video, tak jedině registrace na youtube.com, nahrání videa k nim a pak sem vložit odkaz, který se sám změní ve video.

hodnocení

Claymanku:Také moc děkuji*pusa*Až budu mít více času,tak to prostuduji,jistě to taková věda nebude,že?*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]