Nejste přihlášen/a.
Ahoj,dokáže mi někdo poradit,proč se mi zničeho nic zobrazují některé kontakty offline a přitom jsou on-line?Vyzkoušel jsem snad všechny kecálky a je to pořád stejné.Pomozte!
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
killli*
0x
Ahojky! Nechci malovat čerta na zeď, ale myslím že to bude tím, že tě ti lidi mají v invisible listu, tzn. oni jsou online, ale ty je nevidíš. Bude to znít hnusně, ale možná s tebou prostě nechtějí mluvit.. Nic jiného mě nenapadá ![*nevi* *nevi*]()
dusatka*
Já mám stejný problém a tohle mě napadlo jako první, teda ne invisible list, ale přímo že jsem blokovaný uživatel .- já toho dotyčného vidím offline, ostatní ho vidí online, když mu napíšu, tak zprávu vůbec nedostane, když napíše on mě, můžu mu psát ve stejném okně, dokud to okno nezavřu - všechno sedí, až na to, že jsem to kontrolovala přímo v jeho ICQ (mysleli jsme oba, že se to stalo omylem), a nic takového se nestalo. Taky si s tím nevím rady.
bagio
Taky jsem to u některých kontroloval a měli všechno v pořádku.Normálně si snimi můžu psát,jenom soubory nemůžu odesílat
. Už fakt nevím co stím.
dusatka*
To jsi na tom líp než já. Já mu ani nemůžu psát, pokud to není v okně zprávy, kterou poslal on. Teda, napsat mu můžu, ale nedojde mu to ![:( :(]()
killli*
Jo soubory, tak to jo! Jestli máte qip (já mám 2005, ale asi to budeš podobné u všech verzí..) tak zkuste mrknout do nastavení, mělo by tam být něco jako enable file transfer (nevím přesně, protože teď pro změnu blbne mně a nechce se otevřít
), a to musíte zaškrtnout, myslím, že se to zeptá, jestli chcete pobvolit zobrazení vaší IP adresy adresátovi souboru, tak to povolte a mělo by to jít. Ale je fakt, že občas mi to ty soubory taky nechce poslat, ale jen málokdy... Snad to pomůže.. ![;) ;)]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]