Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook (herní) - hry

Od: black* odpovědí: 5 změna:

zdravim , koupil sem herní notebook DELL , ramka 6GB , graficka karta integrovana HD , HDD 1000GB , dal jsem 18 tisíc ale hry mi dělají velký problém , nemám je přez celou stranu ale po stranách to mám černé a mám vlastně poloviční obrazovku dá se říct , hraju Call of dutty 5 což je celkem starší hra a nerozjedu ji na plné rozlišení ... Vůbec nechápu v čem je problém .. Děkuji , s notebookem sem nic nedělal , je tak jak jsem ho koupil v obchodě .. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jackr*
hodnocení

0x

Odpověděl si si sám. Jelikož to není nová hra nepodporuje HD. Zkus v nastavení té hry nastavit na celou obrazovku.

praivo*
hodnocení

0x

Intek HD Graphics rozhodně není herní karta, nediv se, že je to pomalé.

doplněno 01.06.13 13:27:

Intel

black*

Nainstaloval jsem Fifu 13 ta určitě musí podporovat HD ale stejně je to zaříznuté ten obraz .. přez celou obrazovku to mám .. jen se to teda neseká a jede krásně čistě

praivo*

HD Graphics je označení grafické karty, s rozlišením to nemá nic společného.

Nedostatek informací - plné rozlišení nějak blbne, nebo vůbec nejde nastavit? Jaký máš OS, Windows 8?

doplněno 01.06.13 15:14:

1366x768 je běžné rozlišení notebooků. Já chci ale vědět, jaké rozlišení ti jde v té hře.

Že ti to nejde na maximální rozlišení, to je samozřejmé, tohle totiž vůbec není herní počítač.

black*

win 7 nastavit jde 1300 x nevim kolik teď ... není to přímo můj notebook ale kamaráda .. nojo ale na max rozlišení se to seká jako prase .. a to mám vyplé to rozmazání pohybu , a další detaily na nejmenším nebo uplně vyplé mám jen trochu nějaké to rozlišení aby to vypadalo ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]