Nejste přihlášen/a.
zdravim , koupil sem herní notebook DELL , ramka 6GB , graficka karta integrovana HD , HDD 1000GB , dal jsem 18 tisíc ale hry mi dělají velký problém , nemám je přez celou stranu ale po stranách to mám černé a mám vlastně poloviční obrazovku dá se říct , hraju Call of dutty 5 což je celkem starší hra a nerozjedu ji na plné rozlišení ... Vůbec nechápu v čem je problém .. Děkuji , s notebookem sem nic nedělal , je tak jak jsem ho koupil v obchodě .. Děkuji
Intek HD Graphics rozhodně není herní karta, nediv se, že je to pomalé.
doplněno 01.06.13 13:27:Intel
Nainstaloval jsem Fifu 13 ta určitě musí podporovat HD ale stejně je to zaříznuté ten obraz .. přez celou obrazovku to mám .. jen se to teda neseká a jede krásně čistě
HD Graphics je označení grafické karty, s rozlišením to nemá nic společného.
Nedostatek informací - plné rozlišení nějak blbne, nebo vůbec nejde nastavit? Jaký máš OS, Windows 8?
doplněno 01.06.13 15:14:1366x768 je běžné rozlišení notebooků. Já chci ale vědět, jaké rozlišení ti jde v té hře.
Že ti to nejde na maximální rozlišení, to je samozřejmé, tohle totiž vůbec není herní počítač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.