Nejste přihlášen/a.
Mnoo...1)pripojim stary disk k pc 2)pripojim novy disk k tomu stejnemu pc 3)zjistim co ze to vlastne chci udelat 4)zacnu kopirovat soubory ze stareho na novy disk /at uz pres pruzkumnika,nebo neco jako total commander,free comander.../ 5)zajdu do obchodu,koupim basu piv 6)pri piti piva sleduju jak se kopiruji data ze stareho disku na novy 7)v pulce kopirovani mi dojde pivo,jdu pro dalsi 8)prijdu domu,zjistim ze uz je vse zkopirovane,zanadavam ze uz nemam co sledovat pri piti piva 9) odpojim stary disk, a je HO-TO-VO .../omlouvam se,ale jinak jsem proste nemohl/
Tazatel sice napsal data a v tom případě je Váš postup naprosto v pořádku, jen bych to proložil nečím mastným...
Ale pokud měl tzatel na mysli systémový disk, tak už to tak triviální není. Lze použít postup za pomocí klonování, za předpokladu, že nový disk je stejné či větší kapacity. Pak je tu také migrace systému. S ani jednou metodou nemám zkušenosti a tak nechám případné detaily na dalších diskutérech.
doplněno 31.05.13 22:24:Osobně jsem to vždy řešil také touto cestou. Záloha všeho co šlo a nová instalace. Ono to Win jen prospěje.
Ano,samozdrejme,ale myslim ze v tomhle pripade /vzheldem k pc gramotnosti tazatele/ bude asi nejlepsi nechat ho zazalohovat si vse dulezite,a programy nainstalovat znovu,pouze u nejakych,u kterych by to z nejakeho duvodu neslo/ztracene CD,cokoliv../by mozna melo smysl se nejak zaobirat kopirovanim samotnych instalaci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.