Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na stahování videí z www stránek

Od: martin22 odpovědí: 6 změna:

Stahuji si různé videa z klasických webových stránek a také z youtube a vimeo a dosud používám program VSO Downloader 2, ale stává se, že ne na každý soubor zareaguje a dokáže jej stáhnout takže hledám podobný program, abych to v případě neúspěchu s tímto programem zkusil s druhým.

Má někdo nějaký tip na nějaký ozkoušený, nejlépe uživatelský jednoduchý jako VSO Downloader, který všem doporučuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

2x

Osobně již několik let používám JDownloader a jsem velmi spokojený. Podporuje drtivou většinu download serverů, lze i analizovat obsah webové stránky na stažitelné soubory. Obsahuje i češtinu.

hodnocení

0x

savevid.com/...

tenhle program funguje na vsechna videa you tubu.

nebo si stahni si stahni STREAMTRANSPORT, s tim muzes stahovat i pecko...*haha*

hodnocení

0x

FreeRapid Downloader

joudic*
hodnocení

0x

http://www.keepvid.com nedavno jsem si stahl asi 250 songu ze svyho youtube playlistu, protoze me sere jak songy mizi, a ani to pak nenapise, co to byl za song, kdyz uz ho teda smazali, ...a hlavne nektery songy nejdou spustit z playlistu, cili jsem se na YT account uplne vykaslal, a dobre veci si rovnou taham. Pokud bude zlobit ve FF, v Chrome jede perfektne.

zabu
hodnocení

0x

DownloadHelper nebo zkuste YTD.

hodnocení

0x

Používám aTube Catcher-umí do hoodně formátů např.GP2,několik AVI formátů,MP3,MP4...

doplněno 01.06.13 14:04:

PS -stáhne a konvertuje!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]