Nejste přihlášen/a.
Stahuji si různé videa z klasických webových stránek a také z youtube a vimeo a dosud používám program VSO Downloader 2, ale stává se, že ne na každý soubor zareaguje a dokáže jej stáhnout takže hledám podobný program, abych to v případě neúspěchu s tímto programem zkusil s druhým.
Má někdo nějaký tip na nějaký ozkoušený, nejlépe uživatelský jednoduchý jako VSO Downloader, který všem doporučuji.
Osobně již několik let používám JDownloader a jsem velmi spokojený. Podporuje drtivou většinu download serverů, lze i analizovat obsah webové stránky na stažitelné soubory. Obsahuje i češtinu.
http://www.keepvid.com nedavno jsem si stahl asi 250 songu ze svyho youtube playlistu, protoze me sere jak songy mizi, a ani to pak nenapise, co to byl za song, kdyz uz ho teda smazali, ...a hlavne nektery songy nejdou spustit z playlistu, cili jsem se na YT account uplne vykaslal, a dobre veci si rovnou taham. Pokud bude zlobit ve FF, v Chrome jede perfektne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.