Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nevíte někdo co s tím,když se mi na YouTube pořád pocukává obraz při přehrávání videí?Dříve mi to nedělávalo.Kvalitu obrazu mám nastavenou na průměr a stejně se to poškubává v pravidelném rytmu,jako kdyby to počítač nestačil utáhnout.Nevím si s tím rady. Dají se při přehrávání videí nějak potlačit ostatní programy,které běží na pozadí počítače a které já nemohu ovlivnit?Jinak PC pravidelně čistím.Díky předem za odpověď.
akualizovat Abobe Flash Player, zkonrolovat pomocí speed meteru rychlost a kvalitu připojení např. zde lupa.cz/... , běžící procesy si můžete (zbytečné) vypnout ve správci úloh
doplněno 30.05.13 22:49:AdobeFlashplayer si stáhněte např. zde stahuj.centrum.cz/... flash player&g[oz]=11.8.800.64&g[up]=IE ...měření rychlositi zde lupa.cz/...
doplněno 30.05.13 22:57:proč aktualizovat AdobeFlashPlayer - aby tenhle přehrávač uměl přehrávat nejnovější formáty vysílaných videí bez problémů. Správce úloh - kliknout pravým tlačítkem myši do spodní lišty Exploreru ( pracovní plocha), tam si můžete vybrat běžící proces, který je zbytečný či příliš zatěžující system. Lepší by bylo kdyby vám prošel system někdo zkušenější a zakázal starty zbytečných procesů po startu.
Zdarec,
prosím vás když píšete,tak jste mi to mohl alespoň trochu rozvést.Já zase nejsem takový znalec přes počítače.Z těch vašich frázovitých vět jsem nic nepochopil.Aktualizovat Adobe Flash Player,proč?Nebo kde ho stáhnu?Ten speed metr mě taky nepomůže,protože stránka na kterou jste mě odkázal,není!Kde najdu správce úloh?Ještě jsem ho nikdy nepotřeboval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.