Zdravím Vás. Mám takový problém, setavil jsem počítač a když jsem ho chtěl rozběhnout tak mi pouze opakovaně pípá. Pípání je dvojité a stále dokola. Na monitoru se nerozběhne vůbec nic. Pouze se roztočí větrák CPU. Mohl by mi někdo poradit, v čem je problém? Základní desku mám ASUS P5KPL, CPU Core(TM) 2 Duo E4500 2,20 GHz, 2048 GB DDR2, Seagate 250GB SATA II, graf. karta ASUS EN8500GT. Za radu předem děkuji.
když ti po startu pípá počítač a nic se neděje tak to znamená že máš něco špatně zapojené nebo je něco v konfliktu.nebo zasunuté nejdříve bych zkontroloval paměti jestli jsou dobře zasunuté, pak jestli jsi nepřehodil šraky od hardisku(pokud nemáš sata) nebo od cd-romky, vše zkontroluj a určitě na něco příjdeš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.