Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dnes mi na notebooku vyjela hlaška selhání pevného disku tak jsem začal zálohovat data a chtěl bych se zeptat jaký pevný disk bych si měl koupit.Doted jsem měl velký 250 gb a stačilo mi to takže nemusí být velký předem děkuji za tipy.
Jak dlouho notebook mate? Ja bych vam doporucil znacku Seagate nikdy jsem nemel s touto znackou problem, u 8 let stareho pc mam uz vymenenou grafickou kartu, zdroj. Pevny disk seagate 250Gb stale drzi. A to patri pevny disk k nejporuchovejsim castem pocitace, tak u mne to neplati. Doporucil bych vam napr. tento SATA disk nstore.cz/... nevim jak dlouho notebook mate, jestli tam neni jeste disk s rozhranim IDE. Dale bych vam doporucoval znacku Western digital, Hitachi, Samsung. Moc neverim znacce Toshiba.
doplněno 30.05.13 15:14:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.