Nejste přihlášen/a.
3x
V PC si soubor fotek zazipujte a pak na uložto nahrajte zazipovaný soubor. Kamarádka si zazipovaný soubor stáhne a u sebe v pc si ho rozbalí. Zazipovat ho můžete tak, že na složku kliknete pravým tlačítkem potkana a v nabídce vyberete odeslat - komprimovaná složka.
doplněno 29.05.13 19:23:tam, kde je uložen původní soubor
doplněno 29.05.13 19:23:mikihans: to už jsem psal přeci :D
doplněno 29.05.13 19:27: mikihans: v pohodě, jen mě to pobavilo ![]()
No jo když já nevím jak se to dělá, nikdy sem to nedělal.
doplněno 29.05.13 19:21:Tak sem dal - odeslat - komprimovaná složka. Teď ale nevím kde tu složku mám hledat.:D
doplněno 29.05.13 19:29:Paráda, úspěch, je tam.
Bohužel se mi k těm fotkám přidal nějakej Thumbs.db a Obsah aplikace OneNote.onetoc2
0x
na složku s fotkami klikněte pravým, dejte odeslat - komprimovaná složka (metoda zip). Potom se vám celá složka zabalí do jednoho souboru, který následně na uložto nahrajete ![]()
ohneta: jej, omlouvám se, nějak jsem to jen očima prolítl a nevšiml jsem si že jsi psal i postup jak zazipovat ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.