Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli někdo používáte nějaký držák či stojan na notebook? Přítelkyně tráví spoustu času s noťasem u televize a v posteli a čekám, kdy shoří díky zacpaným větrákům.
Našel jsem zajímavé stojany na webu www.superstojan.cz tak mě zajímalo jestli někdo používáte. Píšou, že je to z hliníku, spousta nastavení atd atd. Jsou tam dost zajímavé fotky a vypadá to, že by to přesně mohlo splnit účel a přítelkyně by byla určitě ráda z dárečku a já bych nemusel poslouchat hučící noťas u televize Nechcu kupovat dřevěný stolek z borovice z IKEA to fakt ne a ten plastový z teleshopingu taky nevypadá moc pěkně... Případně jen tu chladící podložku? Na alfa.cz a alza.cz atd jich je plno tak nevím.
Aby se notesu, položenému na deku, neucpávalyvětrací mřížky, stačí ´kus prkna´ - takže přítelkyni kup něco s jednoduchou konstrukcí, co bude splňovat podmínku dost tuhé plochy (aby se do ní notes nezabořil) a designem se jí bude líbit. A jednou za čas mřížky vyčisti vysavačem (za vypnutého notesu a předem, např. párátkem, zablokuj lopatky ventilátorku - aby se neutočil).
Všelijaké ´vymyšlenosti´ s ventilátorky, úložnými prostory a ´107´ polohami jsou a) předražené, b) překombinované, c) zbytečně elektriku žeroucí - d) kombinací předešlých neblahých vlastností.
doplněno 02.06.13 18:03:Tak - hlavně, ať se přítelce dárek líbí - a pod notesem ´funguje´...
Nechci to řešit jak Macgyver nějakým prknem samozřejmě jsou lidé co si pod noťas dají knížku a je to. Asi to objednám a otestuju a dám to jako dárek
)
Tak jsme se rozhodli stojan koupit. V pondělí jsme objednali a včera byl doma, takovou rychlost jsme nečekali ) Chvíli jsme bojovali s nastavením, ale pak na to člověk příjde a jde to samo.Včera jsem ho testoval na sedačce u telky a jedním okem jsem se díval na TOP GEAR a druhým na ICQ co kámoši blábolí Noťas 15,6" a super fakt super. Dneska to prubnem s mladou u filmu v posteli tak jsem zvědavý, ale zatím jsem opravdu mile překvapený. A je to fakt hliník a celkem bytelný
)
Máte dobrý vkus. S tím oknem, že tam nejsou záclony. Poloha se nastavuje těmi černými kolečky po stranách stojanu?
BTW, jestli máte za stěnou kuchyni, tak nevěřím, že nejsme skoro sousedi.:D.
To stříbrné kolečko uprostřed kloubů se drží a může se tou nohou otáčet o 360° a jak se pustí tak zacvakne aretace a noha drží. Jsou tam asi dvě ozubené kolečka proti sobě nebo tak něco Není to špatně vymyšlené
)
Záclony jsou lapače prachu. Nové plastové okna a žaluzky stačí. Kuchyň mám za sebou po levé ruce takže sousedi asi nejsme )
Hm. Superstojan na těch báječných fotkách vypadá fajn, ale myslím, že v praxi bude jen na obtíž. Kdo by chtěl mít kolem sebe konstrukci, a když potřebuje odběhnout, tak ji sundávat? Notebook neshoří, maximálně při přehřátí přestane pracovat. Už se to někdy stalo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.