Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Update

Od: jsfvsk2* odpovědí: 1 změna:

Mám dotaz na velice zkušeného experta přes PC. Nefunguje mi instalování nových aktualisací. Dnes např. to byly 4 aktualisace. Podle stránky Historie se úspěšně nainstalovaly 3, 1 ne. Přitom po kliku na Naistalované akt. tyto nové tam nejsou uvedeny. Ta nenainstalovaná Sada Micr. NET Framework 3.5 Service Pack1 je mi stále nabízena i po jejím skrytí. Jako neznalý se domnívám, že mohou být porušeny systémové soubory pro W. Update nebo není správná konfigurace. Ta nebyla dokončena při instalaci po zapnutí PC, ale po otevření programu přes Start to dopadlo 3:1. Dají se ty systémové soubory opravit samostatně bez přeinstalace? Zkoušel jsem Fixit a přes příkazový řádek Wuau pomocí nápovědy, ale všechno marné. Existuje u nás nějaká služba, která by to dokázala s Dálkovou pomocí ovládání PC opravit? Děkuji za radu nebo pomoc a zdravím Vosyka

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Aktualizace windows není potřeba zas tolik hrotit. Spousta počítačů běží s vypntýma aktualizacema a jsou roky normálně v pořádku. Problém proč se některá aktualizace nenačetla může být v tom že systém požaduje aby napřed proběhlo ověření pravosti. Myslím že nedávno zas proběhlo v aktualizacích stahování nástroje ověření pravosti a pokud výsledek průběhu kontroly pravosti z nějakého důvodu nemá zápis v registrech tak je možné že se některé aktualizace nepodaří instalovat. Co se týče rozhraní NetFramework, tak to ve windows snad největší bordel. V podstatě ho používají většinou jen hry ale ze složky windows představují pomalu polovinu objemu dat které složka windows v počítači zabírá a aby to nebylo všechno zlo které ta položka ve windows představuje, je framework bezpečnostní dírou kterou se mrkvosoftu stále nedaří zacpat a proto furt vymýšlí bezpečnostní záplaty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]