Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz na velice zkušeného experta přes PC. Nefunguje mi instalování nových aktualisací. Dnes např. to byly 4 aktualisace. Podle stránky Historie se úspěšně nainstalovaly 3, 1 ne. Přitom po kliku na Naistalované akt. tyto nové tam nejsou uvedeny. Ta nenainstalovaná Sada Micr. NET Framework 3.5 Service Pack1 je mi stále nabízena i po jejím skrytí. Jako neznalý se domnívám, že mohou být porušeny systémové soubory pro W. Update nebo není správná konfigurace. Ta nebyla dokončena při instalaci po zapnutí PC, ale po otevření programu přes Start to dopadlo 3:1. Dají se ty systémové soubory opravit samostatně bez přeinstalace? Zkoušel jsem Fixit a přes příkazový řádek Wuau pomocí nápovědy, ale všechno marné. Existuje u nás nějaká služba, která by to dokázala s Dálkovou pomocí ovládání PC opravit? Děkuji za radu nebo pomoc a zdravím Vosyka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.