Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr notebooku

Od: natk* odpovědí: 1 změna:

Měla jsem notebook Lenovo ideaPad z360, ale rozbil se, když jsem ho dala do opravny ztratili mi ho a já si nyní musím vybrat jiný. S lenovem jsem byla nadmíru spokojena a žádný už není takový. nakonec jsem svůj výběr snížila na Hp ProBook 434s a Acer Aspire V5-431.Nemůžu se rozhodnout, který je lepší?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli to plánuješ trochu na multimédia tak sí nejde poslechni jak ty noteboky hrajou. Co vím tak notebooky HP mají snad nejlepší zvuk ze všech zatímco acery jsou na přesně opačném konci žebříčku kvality zvuku. To samozřejmě není jasný argument - kup HP. Jen malý postřeh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]