Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Dobrý den chtěl jsem si kvůli serveru na jednu hru udělat hamachi server s grafickým rozhraním Haguichi. Haguichi samo o sobě spustit jde ale sťežuje si na to že není hamachi nainstalováno. Z těchto stránek jsem si hamachi stáhnul: secure.logmein.com/... , stáhl jsem to ve formátu deb - jediná ta jse spustit v Qapt instalátoru -ovšem hned po instalaci nevidím žádné změny, instalace jde bez jakýchkoliv problémů, ale hamachi nikde v aplikacích nevidím a ani Haguichi ho zřejmě nevidí, nevíte comám dělat? Mám Kubuntu 12.04 LTS
Děkuji za odpovědi, Blechta
Nechápu proč na server grafické prostředí a nechápu proč zrovna tohle a zrovna tahle distribuce Linuxu. Já osobně bych tam nahodil Debian a když grafické prostředí tak GNOME nebo KDE. Na tom jsem s Hamachi problém neměl.
doplněno 07.10.13 18:11:Aha.
doplněno 07.10.13 18:18:@blechta, nainstaloval jsi si před tím Haguichi vše co je potřeba?
Kubutnu je založené na Debianu, má KDE a @blechta si ho nainstaloval z CD, které jsem mu kdysi poslal.
doplněno 07.10.13 18:13:Kubuntu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.