Nejste přihlášen/a.
Mám problém a už si nevím rady. Mám HTC Kaiser s VM6 a Microsoft Office 2007. Když si v PC, v kalendáři naplánuju celodenní schůzku na sobotu a neděli, tak po sesynchronizování se mi ta schůzka v HTC objeví jako v pátek a sobotu. Čas a datum se synchronizují také, takže obě zařízení pracují se stejným časem. Tak už jsem v koncích...nemáte s tím někdo zkušenost? Dík.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Pokud má schůzka schůzka trvání jen pár hodin v rámci jednoho dne, tak je to v pořádku? Děje se tento problém od začátku?
tesyk*
Ha, vida. Problém se děje pouze když zaškrtnu konání celý den. Jinak to funguje v pořádku. Děje se to od počátku, tedy asi čtyři dny, co mám HTC. Zkoušel jsem to i na OFFICE 2003, ale chybylo to i tam.
Zkus teda ještě vyzkoušet, kdyř v Outlooku nezadáš celý den ale ručně oh 0:00 do 24:00.
Co se stane, když označíš jen jeden den ale trvání akce celý den? Souhlasí to nebo se to posune?
Co se stane, když označíš jen jeden den ale trvání akce celý den? Souhlasí to nebo se to posune?
tesyk*
Tak plánování a synchro funguje bez problémů v jakékoliv kombinaci s výjimkou zatržení celého dne. Takže když dám počátek na 0:00 sobota a konec 23:30 neděle, tak se to zobrazí správně. Jakmile ovšem zadám "celý den", tak to z PDA vymaže i ostatní, necelodenní schůzky.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]