Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze zamknout nebo skrýt složku v záložkách?

Od: flodur® odpovědí: 4 změna:

Používám OS XP a prohlížeč Mozillu Firefox. Potřebuji skrýt nebo zamknout stažené stránky z netu uložené ve složce a přidané v záložkách.
Případně je-li ke stažení vhodný prográmek. Co jsem zatím použil v záložkách nefunguje.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zamknout asi nepůjdou,ale okopírovat (udělat zálohu ) a zamknout do složky někam na D určitě jdou ;)

hodnocení

Každý z osmi radců na web.stránkách i zabu doporučuje svůj nejlepší program od jednoduchých pro začátečníky až po složité náročnější uživatele. Všechny jsou v angličtině a když se prokoušu k jejich použití tak stejně nelze složku ze Záložek (Oblíbených) skrýt ani zamknout. Myslím, že jste jediná trefila hřebík na hlavičku! Tento způsob mě též napadl, vyzkoušel a funguje. Domníval jsem se mylně, že to některý prográmek zvládne bez kopírování, když mi to vehementně někteří radilové tvrdily.

Já mám na zamykání program Crypto, slunecnice.cz/... ale složky ze záložek jsem ještě nikdy nezamykala.

Možná je lepší je ukládat do bloku a pak zamknout ;)

zabu
hodnocení

0x

Chcete-li si skrýt data spolehlivě, použijte SW True Crypt. Je to spolehlivé, zadarmo řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]