Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadání e-mail adresy

Od: zvanda® odpovědí: 7 změna:

Potřebuji zadat novou e-mail adresu.Ať dělám co dělám něco dělám špatně a zadat se nedaří.Vše dle návodu.Co je špatně?Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

těžko říci co je špatně, když nám vlastně nic neřekneš. Jen že se ti nedaří. A to je sakra málo informací.

hodnocení

0x

Špatně je hlavně zadaná tato otázka. Nevíme kam tu adresu zadáváte, co konkrétně se nadaří.

Zakládáte novou schránku? Zadáváte někam novou adresu? Třeba v bance? Jaký návod máte na mysli. Dejte odkaz.

hodnocení

Potřebuji vytvořit novou e-mail adresu v seznamu třeba, t.veselý@seznam.cz.Zadává se adresa,heslo,heslo potvrdit.muž-žena,kontrolní číslo ŘP.OP jiného průkazu a opíší se písmena v rámečku.Potvrdí se souhlas s licencí.Zaregisrovat.A nic.

ben®

Dobrý den, zkuste použít tu nezabezpečenou verzi, na kterou je odkaz dole na té stránce. Zdravím!

doplněno 28.05.13 23:11:

hop - nejde o osobní údaje v pravém smyslu, ale o alespoň jeden "ověřitelný" a zapamatovatelný údaj.

Jinak se tam nemusí zadávat nic osobního.

hop®

COŽE?! *sok*

Kvůli mailové schránce chce "seznam" osobní údaje? *cert*

Proč si neuděláte mail někde jinde, i při pročítání místních dotazů si uvědomíte že se seznamem a mailovými schránkami na něm jsou jen potíže...

... jsem na @volny.cz a @gmail.cz a nemám problémy...

doplněno 28.05.13 23:25:

Mowla - a jak si může dovolit chtít info o mém pohlaví? Co jim je do toho? Kvůli cílené reklamě? Kvůli statistice? *cert*

doplněno 28.05.13 23:55:

Mowla, já se seznamem také problém nemám, nepoužívám ho, bohužel mi dělají problémy zákazníci nebo kamarádi, kteří na něm jsou, občas (často) se jim nemohu "dopsat", komunikace vázne...

doplněno 29.05.13 00:03:

Mowla: Taky nad tou historií občas přemýšlím, prostě se něco dohodlo večer v hosppodě a nebo ráno přes pevnou linku a pak to prostě BYLO podle dohody. Dneska je "šest půlek" naprosto zbytečnejch telefonátů. Já nejsem obětí mobilů, řeším přes to mnoho pracovních záležitostí i nějaké soukromé, ale mám tarif na 120 minut měčně a většinou se do něj v pohodě vejdu. Protože když volám, tak jen kvůli tomu, abych věděl kde se s někým sejdu a budu řešit...

nensi

*slunce**pusa* Ještě jednou děkuji všem co jste mi tady dávali skvěle rady moc moc díky.Už mi to funguje.Přeji Vám všem hodným lidičkam hodně sluníčka.Paaaa všem

mowla*

Zvláštní - a nepíše ´to´ nic? Teď jsemschránku na Seznamu vytvořil - na poprvé a bez komplikací...

Mimochodem - do jména emailové schránky nelze použít písmena s diakritikou.

doplněno 28.05.13 23:18:

Hope - Seznam chce rok narození a pohlaví - a samozřejmě můžeš zadat cokoli...

doplněno 28.05.13 23:52:

Hope - buďto nabídku Seznamu na zřízení mailboxu využiješ za daných podmínek - nebo ne... ;) Já v tom problém nevidím - mám maila jinde... :-D

doplněno 28.05.13 23:57:

Hope, s tím těžko něco naděláš...

Občas mne napadne, jak jsme dřív - bez mailů a mobilů, *smich*mohli vůbec existovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]