Nejste přihlášen/a.
Potřebuji zadat novou e-mail adresu.Ať dělám co dělám něco dělám špatně a zadat se nedaří.Vše dle návodu.Co je špatně?Děkuji.
Špatně je hlavně zadaná tato otázka. Nevíme kam tu adresu zadáváte, co konkrétně se nadaří.
Zakládáte novou schránku? Zadáváte někam novou adresu? Třeba v bance? Jaký návod máte na mysli. Dejte odkaz.
Potřebuji vytvořit novou e-mail adresu v seznamu třeba, t.veselý@seznam.cz.Zadává se adresa,heslo,heslo potvrdit.muž-žena,kontrolní číslo ŘP.OP jiného průkazu a opíší se písmena v rámečku.Potvrdí se souhlas s licencí.Zaregisrovat.A nic.
Dobrý den, zkuste použít tu nezabezpečenou verzi, na kterou je odkaz dole na té stránce. Zdravím!
doplněno 28.05.13 23:11:hop - nejde o osobní údaje v pravém smyslu, ale o alespoň jeden "ověřitelný" a zapamatovatelný údaj.
Jinak se tam nemusí zadávat nic osobního.
COŽE?!
Kvůli mailové schránce chce "seznam" osobní údaje?
Proč si neuděláte mail někde jinde, i při pročítání místních dotazů si uvědomíte že se seznamem a mailovými schránkami na něm jsou jen potíže...
... jsem na @volny.cz a @gmail.cz a nemám problémy...
doplněno 28.05.13 23:25: Mowla - a jak si může dovolit chtít info o mém pohlaví? Co jim je do toho? Kvůli cílené reklamě? Kvůli statistice?
Mowla, já se seznamem také problém nemám, nepoužívám ho, bohužel mi dělají problémy zákazníci nebo kamarádi, kteří na něm jsou, občas (často) se jim nemohu "dopsat", komunikace vázne...
doplněno 29.05.13 00:03:Mowla: Taky nad tou historií občas přemýšlím, prostě se něco dohodlo večer v hosppodě a nebo ráno přes pevnou linku a pak to prostě BYLO podle dohody. Dneska je "šest půlek" naprosto zbytečnejch telefonátů. Já nejsem obětí mobilů, řeším přes to mnoho pracovních záležitostí i nějaké soukromé, ale mám tarif na 120 minut měčně a většinou se do něj v pohodě vejdu. Protože když volám, tak jen kvůli tomu, abych věděl kde se s někým sejdu a budu řešit...
Ještě jednou děkuji všem co jste mi tady dávali skvěle rady moc moc díky.Už mi to funguje.Přeji Vám všem hodným lidičkam hodně sluníčka.Paaaa všem
Zvláštní - a nepíše ´to´ nic? Teď jsemschránku na Seznamu vytvořil - na poprvé a bez komplikací...
Mimochodem - do jména emailové schránky nelze použít písmena s diakritikou.
doplněno 28.05.13 23:18:Hope - Seznam chce rok narození a pohlaví - a samozřejmě můžeš zadat cokoli...
doplněno 28.05.13 23:52: Hope - buďto nabídku Seznamu na zřízení mailboxu využiješ za daných podmínek - nebo ne... Já v tom problém nevidím - mám maila jinde...
Hope, s tím těžko něco naděláš...
Občas mne napadne, jak jsme dřív - bez mailů a mobilů, mohli vůbec existovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.