Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak postupovat při instalaci

Od: kanera odpovědí: 8 změna:

Mám notebook bez operačního systému.Chtěl jsem nainstalovat windows,ale pokud vložím instalační cédo objeví se černá obrazovka na který je Enter a choice:(123) Time remaining :0 atd.Dole potom C:čárka a šipka a blikající čárka.Poradí někdo?Děkuji všem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na obecný dotaz obecná odpověd. Musíš nastavit bootování z CD a ne z pevnýho disku. Nejlépe v biosu a nebo při startu notebooku se dá třeba u Lenova nastavit bootování stiskem F12.

kanera
28.05.13 20:27
hodnocení

Mám asus.

kanera
hodnocení

Mám asus K55V .Jak se dostanu do biosu? Při startu jsem zkoušel delete,F5,shift F5,ale bios modrá obrazovka nic .Díky.

ben®

Dobrý den, zkuste hned po zapnutí NTB opakovaně a pořádně mačkat klávesu Delete.

Mělo by to fungovat. Zdravím!

doplněno 28.05.13 23:19:

Obecně - nastavte "Boot First From CD/DVD ROM". Potom (asi) na poslední záložce "Save and Exit".

Pokud se to nezdaří, tak zkuste jinou možnost, kde je zmínka o CD/DVD ROM. Já tento BIOS neznám.

kanera
hodnocení

Diky do biosu jsem se dostal.Mám tam Launch PXE OpROM,Boot Option 1,Boot Option 2,CD/DVD ROM Drive BBs Priorites,Hard Drive BBS Priorites,Add New Boot Option a Delete Boot Option.Včem se nastaví aby instalace byla z machaniky?Díky.

Tak při startu by ti to mělo na obrazovce na chvilku napsat jakou klávesou se dostaneš do biosu. Co F2?

kanera
28.05.13 22:36
hodnocení

F2 nic

jodo*
hodnocení

0x

Proč tak složitě. nebylo by jednodušší mačkat po startu klávesu F8? Jen musíš vědět, jak se ta mechanika jmenuje, vybereš ji a nabootuje to odtud. Jinak tady je uživatelský manuál v angličtině, včetně popisu funkcí v BIOS-u manualowl.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]