Nejste přihlášen/a.
Mám notebook bez operačního systému.Chtěl jsem nainstalovat windows,ale pokud vložím instalační cédo objeví se černá obrazovka na který je Enter a choice123) Time remaining :0 atd.Dole potom C:čárka a šipka a blikající čárka.Poradí někdo?Děkuji všem.
Na obecný dotaz obecná odpověd. Musíš nastavit bootování z CD a ne z pevnýho disku. Nejlépe v biosu a nebo při startu notebooku se dá třeba u Lenova nastavit bootování stiskem F12.
Mám asus K55V .Jak se dostanu do biosu? Při startu jsem zkoušel delete,F5,shift F5,ale bios modrá obrazovka nic .Díky.
Dobrý den, zkuste hned po zapnutí NTB opakovaně a pořádně mačkat klávesu Delete.
Mělo by to fungovat. Zdravím!
doplněno 28.05.13 23:19:Obecně - nastavte "Boot First From CD/DVD ROM". Potom (asi) na poslední záložce "Save and Exit".
Pokud se to nezdaří, tak zkuste jinou možnost, kde je zmínka o CD/DVD ROM. Já tento BIOS neznám.
Diky do biosu jsem se dostal.Mám tam Launch PXE OpROM,Boot Option 1,Boot Option 2,CD/DVD ROM Drive BBs Priorites,Hard Drive BBS Priorites,Add New Boot Option a Delete Boot Option.Včem se nastaví aby instalace byla z machaniky?Díky.
Proč tak složitě. nebylo by jednodušší mačkat po startu klávesu F8? Jen musíš vědět, jak se ta mechanika jmenuje, vybereš ji a nabootuje to odtud. Jinak tady je uživatelský manuál v angličtině, včetně popisu funkcí v BIOS-u manualowl.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.