Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ESET NOD32 Antivirus

Od: pretoriancz odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám jeden problém s Esetem .. Nepracuje tak jak má, hlásí mi to chybu "Není zajištěna maximální ochrana, analýza aplikačních protokolů je nefunčkní, nastala chyba při startu pomocných služeb.Analýza aplikačních protokolů (POP3, HTTP) nebude funčkní (Přiložím obrázek) Dále mám křížek dole na liště u takové vlaječky, když vlaječku rozkliknu tak se mi zobrazí následujcí zprávy - Zapnout službu Centrum zabezpečení systému Windows (důležité) (To jsem se snažil zapnout.. Ale po kliknutí na to mi to napíše = Službu Zapezpečení systému Windows nelze spustit.. Další zpráva - Byl rozpoznán potenciálně škodlivý software (důležité)... Jestli někdo ví co stím tak mi prosím poraďte.. děkuji

ESET NOD32 Antivirus

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Eset odinstalovat a nainstalovat znovu s aktualizacema.Zaráží mne že máte ESET NOD32 Antivirus 4 když aktualizacemi už je ESET NOD32 Antivirus 6. Pokud ovšem ho máte placený.

mxx

Tak to je snad ta nejpitomější odpověď na celém internetu na celém světě. A to si jako myslíš že reinstall pomůže? To sotva! Mám ESET SS 7 na XP a stejný problém. Pokud ho ovšem máte placený... To je vůl...

tomas11*

No reagovat na otázku z 28.5.2013 se mi zdá podivné , ať už je odpověď jakákoliv.

doplněno 15.02.14 23:05:

U mne tedy Eset smart secutity7 vše v pořádku.

doplněno 15.02.14 23:07:

oprava -security

Ty chytrolíne vem si tabletku. mě osobně se reinstal podařil a pak bylo vše v pořádku

Jinak to byla ta samá vada. Není tvůj nick na jiné poradně ms? To by pak vše vysvětlovalo. Ten Tvůj zimní spánek Totiž od té doby už je ESSET 7 a XP co to je? Něco po komunistech.

doplněno 16.02.14 12:34:

Pro mxx

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]