Potreboval bych poradit jak mam sprovoznit zvuk na: AMD athlon 64x2 dualcore 4400+. Mam integr. zvukovku a kdyz sem instaloval ovladac tak mi to hodilo na konci instalace chybu : Pri instalaci zvukoveho ovladace realtek HD doslo k chybe.Ta jestli neznate treba pricinu toho co mi to dela nebo aspon jinej ovladac kterej bych zkusil.díky
V prvé řadě bych zkusil nainstaloat ovladač dodaný na CD k základní desce. A taky by se ná tu hodilo znení té chybové hlášky.
kotty
No ta hlaska uz tu napsana byla ( Pri instalaci zvukoveho ovladace realtek HD doslo k chybe.)a ten ovladac na prilozenem cd sem zkousel a prave ten mi to dela zkousel sem i stahnout z intru ale taky chyba.
Je sice pěkný že píšeš co máš za procesor a že zvukovka je integrovaná, nicméně v tomhle případě jsou to informace k ničemu- podstatný je operační systém a zda tam dáváš správné ovladače (správný systém, správná verze-občas je tam více ovladačů), nu a dále je podstatné co je to za základní desku která má tu zvukovku. Zatim je otázka v takovém stádiu že ti můžem říci jen- dej tam jiné ovladače
No ja totiz nwm cim to je tak sem tam napsal vic info ale desku mam GIGABITE a presnej typ nwm ...OS Win XP a ovladac sem mel prilozeny k CD a menuje se tadle : Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio ( a na tom CDje u toho SW napsany cerveny toto: 1.Microsoft Windows Server 2003 2.Microsoft Windows XP Service Pack 1 (SP1) 3.Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 (SP4)) a dale je tam nejakej druhej SW na zvuka to : 1.Microsoft Windows Server 2003 2.Microsoft Windows XP Service Pack 1 (SP1) 3.Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 (SP4) Nainstaloval sem obe a kdyz to pak hleda HW tak to hazi chybu a aji u instalace toho SW
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.