Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám teď internet od o2 s modemem a routerem v jednom Huawei hg520i. Chtěla jsem si pořídit nový, místo něj, který by měl USB abych si do něj mohla připojit externí disk a stahovat i při vyplém počítači. Takže by to byla jen otázka vybrat správný wifi router/ADSL modem s USB.
Ale jelikož, tento modem/router by byl dost daleko od PC (o patro níž), tak mě napadlo zda by nešlo nějak propojit více routerů, abych měla jeden s USB vedle počítače, a do něj zapojený disk. Do něj by ale nešlo přivést internet kabelem ale jen přes wifi.
Něco málo jsem si o tom snažila zjistit o této "wifi"problematice, ale je to dost složité a nikde to pořádne není rozepsané, pro takové nicvědy, jako jsem já
na tvoji otazku ti neodpovim protože to nevim ale ty bys mohla poradit mě co se nastavuje v tom routru abych mohl stahovat při vypnutem pc dik
No nejdřív jsem si myslel, že se pleteš do něčeho o čem nevíš ani ánug. No když jsem viděl tu malůvku taje velice přesně popsaná až na to USB v routru. Ještě jsem neviděl routr s USB. A kdyby přece tak musí být něco co ten Wifi signál zpracuje. A navíc musím vybrat co. K tomu je síťová karta v PC a další software v PC. Jistě mohl by to být i tablet, ten však nemá výstup na USB či Externí HDD. Ale možná je nějaké multimediální zařízení které to umožní. Rozhodně né samotný Router.
A poznámka. Ten druhý router je zbytečný kdyby šel do patra natáhnout od toho Huavey LAN kabel.
Tak se podívejte na USB v routeru
Nikdo nepsal, že neexistuje. Souhlas. Psal jste, že jste neviděl tak píšu tak se podívejte... Nicméně jsou i levnější modely s USB vstupem...
Nikdo nepsal že neexistuje. Psáno jen že neviděl. Navíc v této cenové kategorii málo kdo vybírá Router. A to nejpodstatnější, to USB je určeno k úplně jinému použití.
Asi to nějak pujde. Měl jsem router Asus W 500 a ten uměl stahovat z torentu při vypnutým počítači. Nikdy jsem to nezkoušel, ale v návodu se o tom psalo.
No já se koukala na rapsberry ale podle mě má moc malý výkon - i můj mobil je výkonnější. Jó to bych asi nezvládla "vyrobit" nějakej dualBoot .
A jaký výkon potřebuješ na usb uložiště? Vzhledem k tomu, že rapberry přehrává mkv soubory tak zas tak slabé není. Krom toho jde i drobet nataktovat
Tak nic světoborného nepotřebuji samozřejmě. Jen se mi to zdá celkem málo, ale asi by to stačilo no..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.