Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat jak je možné že odezva routeru je i při "nic nedělání" tak labilní. Skáče si od 1ms až po 4000ms. Od toho se pak samozřejmě odvíjí různé problémy. Dá se to nějak fixnout? (Labilní to bývá většinou kolem 4-8 hodiny) ráno to jede v pohodě) Rady typu -> Koupit novy router neberu.
Děkuju
Trochu málo informací. Co to je za router? Jak a kam všude je připojen, jakým spojením měříš odezvu? Jseš si jist, že nic nedělá (čím to máš ověřeno)?
Router je od firmy huawei, připojen je pouze pomocí LAN do stolního počítače + wifina, kde jsem připojen pouze já. Odezvu merim cmd -> ping "vychozibrana-ip" -t . Já na počítači nic nedělám vypnuté všechny aplikace. jen cmd běží.
Jestli to sleduješ přes wifi, tak bych si tipnul zarušené/ucpané pásmo. A s tím se na wifi moc neudělá. Zkus se připojit kabelem, vypnout v PC wifi (aby byla jistota, že se jede jen přes ten kabel) a změřit odezvu pak.
Tak bych to opravdu viděl na ucpaný éter. Pokud to půjde, připojuj se kabelem. Pro wifi můžeš zkusit najít výhodnější umístění antény, případně taky nastavení nějakého vhodného pevného kanálu; když je moc wifin a všechny dokážou přelaďovat a hledat volný kanál, tak se nakonec dopracují k tomu, že se navzájem pořád honí, pošťuchují a pořád přelaďují.
Dobrý den
Kontaktujte vašeho poskytovatele internetu ať to prověří jestli není závada tam.
Pak budeme pokračovat dále.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.