Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řízení letadel v leteckém simu WAR THUNDER

Od: borek* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

chci se zeptat někoho,kdo létá na leteckém bojovém simulátoru WAR THUNDER.Mám problém s řízením letadel a to takový,že když ovládám letadlo myší,tak mi bílá šipka,vlastně bílý puntík pohybuje s letadlem velice pružně a zaostává za pohybem myší zhruba o půl vteřiny.Přirovnal bych to k tomu,jako kdybych měl ovládací bílý bod přivázaný na velmi pružné gumové niti a tím pádem letadlo opožděně reaguje na povely které dávám letadlu pohybem myši do různých stran. Nevím jestli jsem to vysvětlil dosti srozumitelně,aby mi někdo mohl případně poradit jak tento nešvar z řízení letadel odstranit. Správně by to mělo vypadat tak,že jak rychle pohnu s myší,tak rychle by se měl pohybovat ovládací bílý bod letadla.Joystick na ovládání nemám,tady stačí stejně jen myš a klávesnice.Zkoušel jsem různé varianty v sekci nastavení ovládání letadel,ale zatím je to pořád stejné.Poradí mi prosím nějaká dobrá duše co s tím?.Děkuji.

Borek

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Asi máš moc pomalý počítač, buď sniž rozlišení, nebo si sežeň něco lepšího (už jsme to tu kdysi řešili).

borek*
hodnocení

Ahoj,

dík za odpověď.Snížil jsem co se dalo.Teď jsem laboroval znovu s nastavováním.Je to trochu lepší.Co se týče samotného počítače,asi se jako chudý důchodce na něco lepšího nezmůžu_Musím si vystačit hold s tím co mám :))

Měj se fajn Borek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]