Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prehravač hudby (svadba)

Od: kenosp odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

potrebuji poradit ohledne hudebniho prehravace do PC.

Na svadbe znameho budu poustet hudbu z pocitace. Mam predstavu, ze si hudbu usporadam nejak to "kategorii" treba jako: tanecni, ceske hity, 80´, 90´, rock. atd atd.

Jde to nejak ve winamp´u? Popripadne je nejaky jiny (jednoduchy) hudebni prehravac ktery se "hodi" na tuto udalost? Muzete prosim doporucit?

Nehledam zaden program, u ktereho stravim tyden abych se ho naucil ovladat... jde mi hlavne abych si nejak v tom programu vytvoril prehledne ty kategorie nebo tak neco podobne :)

Predem dekuji za vsechny napady :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na tohle mi stačí VLC. Vytvořím složky kategorií a v nich podsložky se skupinami písniček. Pak stačí na podsložku kliknout pravým a dát přehrát ve VLC.

axlik*
hodnocení

0x

Hlavně známému nepište, že má svaDBu :D :D

kenosp
hodnocení

samozřejmě mám na mysli svatbu :-D

ounou

Svatba,svatební košile,slyšim "d",píšu "t"...sorry,ale na to se nedá nereagovat :D jinak,přehrávačů je hafo,za sebe třeba skvělej JetAudio

hodnocení

0x

slunecnice.cz/... Je v češtině a bývá i sočástí Windovsu. jednodušší program snad ani neexistuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]