Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký levný tablet do postele-net,hudba,video

Od: martinxx1 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den chci si koupit tablet 7" asi nějaký goclever do 1600kč chci to jako hračku do postele nebo jen tak když nemám co dělat nyní používám 3" smartphone ale chci trochu větší displej,sloužit to bude hlavně na net,hudbu,video

co tedy doporučíte?Nejsem náročný na výkon a když to občas třeba na vteřinku zamrzne tak se taky nezblázním

jinak tel.který používám má cpu 600mhz a 256 mb ram a neseká se vubec tak předpokládám že tablet 1ghz a 512 mb ram

bude v poho

díky za rady:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

0x

bych spis hodne zvazil koupeni noveho telefonu, 3 palce to je nic moc a jeste pomale, tenhle tablet uz meli v akci za 119 nebo mozna i 109 dolaru a ma shodny vykon jako galaxy s3 pandawill.com/... jen stoji vic a pak telefony neurazi tyhle pandawill.com/... nebo pandawill.com/... . Stoji vic ale radsi si zajit na brigadu a mit super nabuseny telefon nez tablet na ktery se bude nadavat cely den a za pul roku poleti do kose

martinxx1
hodnocení

Brigádu nemusím penize mám;)Ale jinej telefon nechci,chci tablet jen kvuli velikosti displeje,pochybuji že koupím 7"telefon za 1500kč a proč by měl za pul roku letět do koše?

hodnocení

0x

Dobrý den, Goclever vydrží max. půl roku, je to silně nekvalitní značka, stejně jako většina čínských tabletů. Nejlevnějším kvalitním výrobkem je Acer Iconia B1 (něco málo přes 3000 kč) Je spolehlivý a výkonný, můžu jen doporučit :) . tablety.heureka.cz/...

martinxx1
hodnocení

hm tak to vypadá že asi zustanu u 3,2"smartphonu 3000kč za tablet jenom na net dávat teda nebudu,za tu cenu mužu mít 4"smartphone tak nic no

ještě mám dotaz,sestra si chce koupit 10"tablet Navon Platinum 10 za 3000kč použití net,hudba video,co na něj říkáte?

jirbar*

Tady máš typ 2x SIM můžeš telefonovat

alza.cz/...

Nexus 7 největší kvalita na trhu tohle bude asi nástupce. Navíc má SD slot, 6g a navíc SIM umožňuje i telefonovat

novinky.cz/...

mobilenet.cz/...

doplněno 27.05.13 20:57:

A na šunty za 3000 Kč neříkám nic. Do opravy jde i 10"Archos za 6000 Kč

martinxx1
hodnocení

5000kč jenom na brouzdání na netu?*zed*koupil jsem telefou za 1500kč z bazaru pul roku starý(Huawei U8500)a splňuje vše co potřebuji na 1000% Tak proč by to nezvládl tablet za 1500kč?To jsou tablety takový šunky a i ty nejhorší telefony s androidem 2.2 jsou geniální?

na net si rozhodne nebudu kupovat telefon za 5000kč ikdyž 7" když mužu mít za 1500kč 3.2"*smich*

jirbar*

Nejdřív si to prostuduj a pak piš. Pokud si pamatuji tak má SIM možnost telefonovat, pochopitelně taky levné telefonování přes VOIP, 3G připojení i Wifi, GSM modul takže navigace, obrazovka 7" ve vysoké kvalitě, kompromis do kapsy a zároveň snesitelná velikost k sledování videa či čtečka knih

Nebudu se zmiňovat o přiblblých hrách. Možná tak na ukrácení nudy pokud se nejedná o logickou hru. Možnost externí SD karty.

Není k zahození že to podporuje Google takže vždy nejnovější FW.

Nic ti nebrání koupit šunt. Jistě se brzo využije jako podložka pod skříň.

doplněno 27.05.13 21:14:

A skutečně koukat na video na 3,2" to musí být požitek.

Do postele beru Archos 101 G9 10" doprodával se za 4000 Kč a nemohu si ho vynachválit

martinxx1
hodnocení

uvažuji o tomhle http://www.alza.cz/colorovo-citytab-lite-7-d434678.htm#popis a určitě to bude svižnejší než telefon

neřikejte mi že to přeci na net nestačí,k čemu by pak ty tablety byly a didi je kupují přiblblé hry nehraju *smich*

jirbar*

Koukám že to je Bazar po opravě. Pak jsem mrknul na rozlišení a bylo mi to jasné ta cenová kategorie. Do postele 10" universální na cesty i do postele bych bral 7". Ale hlavně se podívej zda ho podporuje Google v Obchod Play. Pokud ne tak do něj nestáhneš nic.

Paměť je malá, procesor jednojádro. Běžně je již dvojjádro, nexus myslím čtyřjádro.

martinxx1
hodnocení

Tak ještě že jsem vám nevěřil,koupil jsem tablet za 1500 a jsem na 1000% spokojený,a pak že se mi bude sekat a že mi bude k ničemu*smich*

jirbar*

Buď rád že jsi spokojený. Hlavně aby Ti to vydrželo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]