Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
vytvoril jsem si jednoduchou sajtu mvc (4) kde mam jen jednu stranku pro upload souboru, jedno tlacitko pro zvoleni konkretniho souboru a druhy primo pro upload, problem je, ze kdyz zvolim soubor a ten se zapise na disk tak zustane alkovana operacni pamet ve velikosti priblizne uploadovanyho souboru, v task manageru se to jevi jako "Standby memory", jde o cache, zkousel jsem ruzne mazat a bez uspechu, v projektu jsem nic nemenil krome nasledujiciho
(uz fakt nevim kde by mohl byt problem tak jsem zacal uplne nanovo projekt)
Screen task manageru : imageshack.us/...
Web config :
"httpRuntime targetFramework="4.5"maxRequestLength="2147483647"/"
"security
Z čeho usuzujete na to, že tam zůstává něco viset? Při uploadu vícero různých souborů to roste a nikdy se to nevrátí?
K čemu patří ta alokovaná paměť? Není to třeba odloženo prohlížečem? Nebo prostě úplně obecně, cachovaný soubor z disku do paměti?
Pokud ručně recyklujete application pool, zmizí to z paměti?
Presne tak, at tam poslu jakykoliv soubor, tak ta cache roste, ono ani neni problem uploadovat dalsi soubory kdyz je pamet plna, ale pri dalsim zpracovani dat uz mi aplikace hlasiu chybu ze neni dostatek pameti, nenasel jsem k cemu je primo pamet vazana v task manageru ani v resource monitoru ta hodnota neni vazana k zadnymu procesu/k zadny aplikaci, jediny vychodisko pro vymazani byl doted restart pocitace, zkousle jsem to nekolikrat a vzdy to rostlo umerne podle toho jak jsem uploadoval soubory, podle topho usuzuju, ze to je prave touhle web aplikaci. Recyklace nepomohla. Data zpracovavam dal tak, ze inputstream prevadim do pole bajtu (v tom je problem kdyz uz neni zadna pamet bez cache) a to nasledne posilam do wcf sluzby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.