Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákaz zavření internetu při stahování

Od: tecr* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, nejednou se mi stalo, že si na PC stahuji objemné soubory a po nějaké chvíli se zapomenu a Google Chrome zavřu, čímž pádem se mi veškeré stahování zruší a můžu vše začít stahovat od znovu. Věřím, že jde nastavit, že před zavřením internetu se objeví tabulka, ve které se stvrdí, že chci internet opravdu zavřít. V nastavení jsem ale nenašla jak.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kokyno*
hodnocení

0x

Nevím zda je možné nastavit přímo toto, ale je možné nastavit "zeptej se mě, jestli to myslím vážně, když zavírám Chrome a mám otevřených několik záložek" (jako je to mámdojemdefaultně ve Firefoxu). Je ale nutné nainstalovat rozšíření Chrome Toolbox, v nejzákladnějším Chrome tyhle funkce nejsou.

naihonn*
hodnocení

0x

Google Chrome tolik nepoužívám, ale stejně doporučím používát nějaký download manager, například Free Download Manager. Ten už si člověk omylem nezavře a má samozřejmě i jiné výhody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]