Dobrý den, potřeboval bych poprosit o radu ohledně propojení notebooku s LCD TV ... připojil jsem si notebook přes VGA kabel a obraz perfektní, mám ale problém se zvukem, myslel jsem si že ho vyřeším tím, že koupím kabel na jedné straně stereo jack který připojím do výstupu na sluchátka a na druhém konci dva cinche které jsem zapojil do audio vstupů v TV. Zvuk ale nejde, obraz perfektní, zvuk nikde... poradíte mi prosím jak toto zprovoznit? děkuji
Zkus si pohrát s nastavením TV a zvolit vhocný vstup signálu. Počítám, že zvukový výstup z NB je OK.
vladazde*
Jak by melo nastaveni v TV vypadat? praveze jsem projel vsemozne nastaveni audia u TV a nikde jsem nenasel zmenu vstupu... jedine co jsem nasel bylo nastaveni typu vystupu zvuku... zvukova schemaat a podobne...
A jsi si jistý, že ty konektory na TV jsou opravdu vstupy? Není to výstup? Vstup zvukového signálu se obvykle mění současně se zvoleným vstupem videosignálu.
vladazde*
Vstupy jsou to urcite, jsou tam dokonce dvakrat, zezadu a zestrany... tam kde mam kabely ted je primo vystup i na video a na domaci kino jestli jsem si dobre vsiml... kazdopadne jsem ty cinche vykousel vsude kam pasovaly.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.