Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení audia notebook - TV

Od: vladazde* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, potřeboval bych poprosit o radu ohledně propojení notebooku s LCD TV ... připojil jsem si notebook přes VGA kabel a obraz perfektní, mám ale problém se zvukem, myslel jsem si že ho vyřeším tím, že koupím kabel na jedné straně stereo jack který připojím do výstupu na sluchátka a na druhém konci dva cinche které jsem zapojil do audio vstupů v TV. Zvuk ale nejde, obraz perfektní, zvuk nikde... poradíte mi prosím jak toto zprovoznit? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus si pohrát s nastavením TV a zvolit vhocný vstup signálu. Počítám, že zvukový výstup z NB je OK.
vladazde*
hodnocení

Jak by melo nastaveni v TV vypadat? praveze jsem projel vsemozne nastaveni audia u TV a nikde jsem nenasel zmenu vstupu... jedine co jsem nasel bylo nastaveni typu vystupu zvuku... zvukova schemaat a podobne...

A jsi si jistý, že ty konektory na TV jsou opravdu vstupy? Není to výstup?
Vstup zvukového signálu se obvykle mění současně se zvoleným vstupem videosignálu.
vladazde*
hodnocení

Vstupy jsou to urcite, jsou tam dokonce dvakrat, zezadu a zestrany... tam kde mam kabely ted je primo vystup i na video a na domaci kino jestli jsem si dobre vsiml... kazdopadne jsem ty cinche vykousel vsude kam pasovaly.)
No někde chyba asi bude. Kabel je OK? Zkus do těch vstupů připojit jiný zdroj signálu (video, DVD), jestli to bude zvučet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]