Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spore HELP

Od: blocek odpovědí: 3 změna:

hru sem si stáhla, nainstalovala, crack tam je (rld -cd keye co mi nefungují) a SporeApp co nejde spustit (ukaže mi to tabulku, černou obrazovku, a pak zas tabulku že to nenašlo jakesi default preferences a že něco chybí nebo je to corrupt.) žádný cd keye mi nejdou.
Když chci hru spustit chce to cd key, (s pomlčkama, bez, nic nejde) ja ho napíšu ono to mzizí, napíše mi to že je neplatný a chce to po mě zas. už nevim co s tim.
poradte prosím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že tuto otázku vkládáte opakovaně, ale zde odpověď nečekejte. Někdo by musel porušit pravidla této poradny, protože se ptáte na nelegální software. Musíte si poradit sama. Zdravím!

doplněno 26.05.13 15:19:

Ano, porušujete pravidlo Z7 - viz Pravidla poradny. Bohužel, zde tu radu nehledejte.

blocek
hodnocení

jednou jsem ji sem už dávala, smazali mi ji...

iz*
hodnocení

0x

Ptáš se na zprovoznění nelegálního software, čímž porušuješ pravidla Poradte.cz (nebývá od věci se s pravidly před vložením dotazu seznámit).

Problém je v tom, že nemáš zakoupenou licenci. Hru si kup a budeš mít po problémech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]