Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program HDD

Od: petroch25® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, potřebuji poradit nějaký program na diagnostiku pevného disku - vadné sektory, jestli funguje tak jak má apod.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

3x

Třeba HDtune ( slunecnice.cz/... )...

doplněno 26.05.13 13:10:

Fribble: Pravda- nejsem zrovna "mládež"*smich* - ale proti ´osmičkám´ jsem zaujat (pravděpodobně nelogicky :) ) a sedmičky mám na jednom počítači ze sedmi, ´zlatý´ XPéčka...

praivo*
hodnocení

1x

Za mě CrystalDiskInfo a HD Tune.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, programů je celá řada, tak jich můžete zkoušet i více. Např. ten viz odkaz se nemusí ani instalovat. Zdravím!

slunecnice.cz/...

fribble*

Rádci, kdo má ještě WXP? Mládež má vesměs 7 nebo 8, takže spíš windows7download.com/...

doplněno 26.05.13 13:35:

To mowla - já mám sice 7 (8 ani omylem,nesedí mi), ale na XP s láskou vzpomínám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]