Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím vás poraďte mi někdo, je tento Wifi router kompatibilní s o2? A myslíte že mi bude fungovat, tak že do něj zezadu "píchnu" kabel vyvedejej z o2 zásuvky doma a nastavím wifi? Nějak tomu nerozumím, všem těm routrům s a bez adsl, jenom routrum, nebo jen modemum... Prostě potřebuji nahradit Huawei HG520
Děkuji za rady
Nahradit nepůjde, vy byste totiž potřebovala ADSL2+ modem, stejně jako je ten Huawei a navíc ho nastavit tak, aby pod O2 fungoval.
Můžete tento router připojit do stávajícímu modemu, to fungovat bude.
A nejlepší řešení dle mě bude, když zavoláte do O2 a objednáte si změnu na VDSL (oproti ADSL modernější a rychlejší, dělají to zdarma), se kterou dostanete (nebo zaplatíte 300 Kč) nový modem Huawei EchoLife HG622u.
Já mám tento ADSL/Wifi router a jsem spokojen (po nahrání posledního firmware absolutně stabilní USB funkce)
Umí tedy ADSL, 150Mbit wifi (2 zařízení není problém), možnost připojit USB tiskárnu do sítě nebo připojit nouzově či nahradit ADSL mobilním 3G Internetem pro celou domácnost nebo připojit USB sítový disk. Já ho koupil na Aukru ještě s 22 měsíců zárukou za 600Kč majitel přecházell na VDSL.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.