Nejste přihlášen/a.
Zdarec.
Takovej nepodstatnej problém, který mě ovšem zajímá. VLC chodí jak má, ovšem dnes jsem si půjčil dývka (originál z půjčovny) a u jednoho mi blbne VLC přehrávač. Nepřehraje to jedno dývko, přehrávač se sekne, stoupne teplota a výkon procesoru a přehrávač nejde ani zavřít ani na něm spustit film uložený na HDD. Po restartu PC ostatní DVD a soubory VLC media player přehraje a funguje jak má. Akorát u toho jednoho blbne.
Je možné, že je to tím jedním DVDčkem? Asi jo, že, ale proč? Poškozené není, WindowsMediaPlayer na něm jede...
2x
Dobrý den, mohu pouze potvrdit, že jsem se s tím také setkal. Jednou to bylo při přehrávání orig. DVD a jednou při přehrávání filmu ve formátu AVI na HDD. V KMPlayeru se začal film sekat, přehrávač ztuhl a pak už i PC, tak byl nutný restart PC. Řekl bych, že problém bude asi ve špatném načítání dat, resp.
zahltí se RAM nebo paměť grafické karty. Zkoušel jsem v nastavení přehrávače snížit kvalitu přehrávání na minimum, aby nebyly takové nároky na hardware, ale už si nepamatuji výsledek (myslím, že jsem to vzdal).
Důvod ale neznám - nějaká ochrana proti kopírování DVD=?, nesprávný region=? či kodek=? - nevím. Ale, když se to stalo i u filmu v AVI na HDD, tak by to muselo být i v tomto souboru. Myslím, že to problémové DVD potom šlo normálně přehrávat ve stolním DVD playeru. Takže, ano, stát se to může, ale nevím proč. Zdravím!
doplněno 26.05.13 11:17:ernie - mám stejný názor. Život je krátký na to, aby se muselo řešit vše a ještě poměrně nepodstatné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.