Nejste přihlášen/a.
Zdarec.
Takovej nepodstatnej problém, který mě ovšem zajímá. VLC chodí jak má, ovšem dnes jsem si půjčil dývka (originál z půjčovny) a u jednoho mi blbne VLC přehrávač. Nepřehraje to jedno dývko, přehrávač se sekne, stoupne teplota a výkon procesoru a přehrávač nejde ani zavřít ani na něm spustit film uložený na HDD. Po restartu PC ostatní DVD a soubory VLC media player přehraje a funguje jak má. Akorát u toho jednoho blbne.
Je možné, že je to tím jedním DVDčkem? Asi jo, že, ale proč? Poškozené není, WindowsMediaPlayer na něm jede...
Dobrý den, mohu pouze potvrdit, že jsem se s tím také setkal. Jednou to bylo při přehrávání orig. DVD a jednou při přehrávání filmu ve formátu AVI na HDD. V KMPlayeru se začal film sekat, přehrávač ztuhl a pak už i PC, tak byl nutný restart PC. Řekl bych, že problém bude asi ve špatném načítání dat, resp.
zahltí se RAM nebo paměť grafické karty. Zkoušel jsem v nastavení přehrávače snížit kvalitu přehrávání na minimum, aby nebyly takové nároky na hardware, ale už si nepamatuji výsledek (myslím, že jsem to vzdal).
Důvod ale neznám - nějaká ochrana proti kopírování DVD=?, nesprávný region=? či kodek=? - nevím. Ale, když se to stalo i u filmu v AVI na HDD, tak by to muselo být i v tomto souboru. Myslím, že to problémové DVD potom šlo normálně přehrávat ve stolním DVD playeru. Takže, ano, stát se to může, ale nevím proč. Zdravím!
doplněno 26.05.13 11:17:ernie - mám stejný názor. Život je krátký na to, aby se muselo řešit vše a ještě poměrně nepodstatné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.