Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ordinální číslo 323?

Od: sasa* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

mám několik týdnů nový počítač a již dvakrát jsem musela spouštět obnovení systému, po druhém obnovení mi začala vyskakovat chybová hláška Ordinální číslo 323 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně nalézt. po každém zapnutí počítače. Vůbec nechápu, co to znamená a jak to řešit, mohli byste mi prosím poradit o s tím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aldi213*
hodnocení

1x

Ahoj,

stal se mi podobný problém jen s tím že ordinální číslo bylo 163 a ne 323 jak je tomu u tebe.Mě pomohlo spustit příkazový řádek s právy administrátora a tam zadat příkaz sfc /scannow,poté to asi tak 10 minut běželo a po restartu je vše v pořádku,tak to zkus taky.

praivo*

No vidíš, to mě nenapadlo*palec*

doplněno 26.05.13 17:35:

Kdyby to nepomohlo, ten soubor, vytažený z instalačního DVD Win7 Starter, jsem nahrál na sdrv.ms/...

praivo*
hodnocení

0x

Není tam napsáno číslo té knihovny?

doplněno 25.05.13 19:09:

Pokud to nemusí být hned, stáhnu si instalační DVD, vytáhnu z něj tu knihovnu a někam ti ji nahraju.

doplněno 25.05.13 19:09:

Bohužel se to bude stahovat ještě 6 hodin...

sasa*
hodnocení

Nějaký název tam je. " iertutil.dll "

ben®

Dobrý den, podívejte se viz odkaz a zkuste ten opravný nástroj. Zdravím!

helpcomp.com/...

sasa*
hodnocení

Zkusím, děkuji

praivo*

Ten program na mě nepůsobí zrovna důvěryhodně, osobně bych ho ani nestáhnul. Když ještě chvíli počkáš, než se mi dokončí záloha, ten soubor ti pošlu.

chizuru*
hodnocení

0x

O jakou verzi systému se jedná?

sasa*
hodnocení

W7 verze starter.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]