Nejste přihlášen/a.
Ahoj, na youtube mi zničeho nic nejde přidat video do seznamu videí objeví tam vysvětlivka "! Neplatný požadavek". Nevíte čím to je a jak to spravit? Ještě včera to normálně šlo ... :-/
Dobrý den, pokud ten doplněk máte ve Firefoxu nainstalovaný, tak ho najdete ve Správci doplňků.
Ten otevřete, najdete tam doplněk a je tam možnost zakázat. To se projeví až po vypnutí a znovu otevření prohlížeče. Ale, jako první bych udělal vymazání mezipaměti a cookies ve Firefoxu. Zase tu možnost najdete v nastavení prohlížeče. Tím vymazáním se dá odstranit hodně problémů. Zdravím!
doplněno 27.05.13 20:43:Já na YouTube nemám účet, tak to nemohu zkusit. Zdá se, že problém je jen ve Firefoxu. Možná zakázat včechny doplňky, potom zkusit a případně doplňky po jednom zase povolovat, až se najde ten "zrádný".
Možná by pomohla aktualizace Firefoxu. Ale, jak říkám, jsou to jen nápady.
Mám od soboty stejný problém. Též jedu na Firefoxu...cache vymazány, Download Helper zakázán, a stále se mi při pokusu přidání komentáře, hodnocení či zařazení videa do seznamu zobrazí: Neplatný požadavek! Máte nějaký nový nápad? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.