Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém na youtube

Od: trubka321 odpovědí: 11 změna:

Ahoj, na youtube mi zničeho nic nejde přidat video do seznamu videí objeví tam vysvětlivka "! Neplatný požadavek". Nevíte čím to je a jak to spravit? Ještě včera to normálně šlo ... :-/

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejwos
hodnocení

0x

jaky pouzivas prohlizec?

kukuku

mám firefox a mám stejný problém :-/

dejwos

Dela to doplnek DownloadHelper ve Firefoxu. ZAKAZAT

trubka321
hodnocení

A jak se to dělá?*hi* a nepokazím tím zas něco jinýho?:D

ben®

Dobrý den, pokud ten doplněk máte ve Firefoxu nainstalovaný, tak ho najdete ve Správci doplňků.

Ten otevřete, najdete tam doplněk a je tam možnost zakázat. To se projeví až po vypnutí a znovu otevření prohlížeče. Ale, jako první bych udělal vymazání mezipaměti a cookies ve Firefoxu. Zase tu možnost najdete v nastavení prohlížeče. Tím vymazáním se dá odstranit hodně problémů. Zdravím!

doplněno 27.05.13 20:43:

Já na YouTube nemám účet, tak to nemohu zkusit. Zdá se, že problém je jen ve Firefoxu. Možná zakázat včechny doplňky, potom zkusit a případně doplňky po jednom zase povolovat, až se najde ten "zrádný".

Možná by pomohla aktualizace Firefoxu. Ale, jak říkám, jsou to jen nápady.

kukukuk

Tak z chromu mi to jde normálně.. takže problém je ve firefoxu.. ale já nechci používat chrome! nevíte někdo jak to zprovozit na firefoxu? :(

pocket*
hodnocení

0x

Taky mám stejný problém,nejde dát do oblíbených ani napsat komentář nebo přehrát pozdeji nejde.

danny12
hodnocení

0x

Mám od soboty stejný problém. Též jedu na Firefoxu...cache vymazány, Download Helper zakázán, a stále se mi při pokusu přidání komentáře, hodnocení či zařazení videa do seznamu zobrazí: Neplatný požadavek! Máte nějaký nový nápad? Díky

trubka321
hodnocení

Už mi to funguje. Mě nakonec fakt pomohlo zakázat ten DownloadHelper, ještě jsem mazala cookies ale to na to vliv tuším nemá, tak to zkus ještě jednou třeba

lev*
hodnocení

0x

čau, postni sem odkaz na to video, mrknu na to a pak ti napíšu, čím to může být, případně můžeš taky kontaktovat youtube podporu :) LeV

lev*

ok, problém vyřešen, super :) LeV

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]