Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit dotěrné domovské stránky?

Od: borek* odpovědí: 3 změna:

Zdravím

již několik dní se potýkám s problémem,jak odstranit ze své domovské stránky "Seznam.cz" program,nebo co to je s názvem -" Mixidj.delta-search.com/..." Při každém spuštění počítače se mi na mé domovské stránce místo Seznamu objeví tato (musím to tak nazvat) mrcha! Chci,aby se mi po spuštění normálně otevřela moje domovská stránka - Seznam.cz.Při úpravě v "Nastavení" v Chromu se mi sice otevře moje domovská stránka,ale druhý den po zapnutí počítače mám tuto cizí stránku opět místo Seznam.cz!Už jsem z toho na nervy a nevím jak tuto nezvanou stránku,nebo co to je,dostat z počítače.A už vůbec nevím,jak jsem k ní přišel.

Další věc - když si nastavím v "Internetový obchod Chrome" nějakou barevnou motivaci lišty a vlastně celé stránky .tak mi též druhý den při zapnutí počítače naskočí ta původní a ne ta,co jsem si vybral. A tak to můžu dělat pořád dokola a vždy mi naskakuje ta původní!.Prosím poraďte mi co s tím,nebo vyhodím počítač z okna.Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Použij AdwCleaner, pak mi nahlaš, co se změnilo.

borek*
hodnocení

Zdarec,

tak ti povím,že máš u mě velkou jedničku:)).Advcleaner jsem hned použil a po restartování ,které tento program po mě vyžadoval,jsem ještě potom vypnul a znovu spustil počítač.A hle,ono to už jede jako předtím.Už tam nevlezl ten škaredý:) program,ale pěkně naskočila moje domovská stránka.Tedy zatím.Uvidím až zítra při dalším zapnutí počítače.Jo,akorát se mi kompletně po tom vyčištění rozhodilo písmo - velikost a typ(já používám Ariel Black-vyhlazené).Ale byla to práce na 5 minut.Kdyby něco,tak se ozvu.A ještě se tě chci zeptat,jaký máš názor na WINDOWS CLEANER?Mohl by ses na něj mrknout a napsat zda by stál za těch 500 kč co za něj chtějí,nebo se mám na něj vybodnout?Zde je na něj odkaz -

slunecnice.cz/...

Já ho mám stažený,vyjel mi ,že je 3000 chyb,+500 v registrech,tak nevím.Odstranit mi je žebrák nechce,protože je freevare.Jinak běžně na čištění používám EASY CLEANER a na spywase(asi jsem to špatně napsal,nemůžu si přesně vzpomenout),malware a jiné potvory,mám hlídače SPYBOT SEARCH END DESTROY.

praivo*

Na ten program se vykašli, stačí CCleaner.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]