Nejste přihlášen/a.
zdravim chci se zeptat , chtěl bych si přeinstalovat windows ale nechce se mi znovu instalovat BF 3 a hlavně stahovat ty data , což je nějakých 10-13 GB i s DLCčkama .. Nevíte jak udělat aby se mi nesmazaly? navíc se bojím , ty DLCčka jsou jen na CD key a když ho budu chtít použít znovu tak to nejspíš asi nepůjde je jen na jedno použití takže o ně nechci přijít ... Děkuji
CD key funguje opakovaně o to se bát nemusíš. S tím mazáním to bude horší. Napadá mě akorát to někam zkopírovat na "tvrdo"a pak zase zpátky. Tím nastává otázka zda-li to bude fungovat.
doplněno 25.05.13 12:55:Takový Steam umí vytvořit zálohovací soubor hry, ze kterého pak jde hra zase obnovit.
doplněno 25.05.13 12:57:Ovšem to tu hru musíš mít přes ten Steam buď koupenou, nebo do ní můžeš zkusit nadatlovat ty CD klíče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.