Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace win 7

Od: gamer159753 odpovědí: 4 změna:

Čus... Chci si nainstalovat win7 (mám win xp) a nevím na jaký disk to mám nainstalovat. Na disku C mám win XP a na disku D nemám nic. Děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
potřebujete mít dva systémy? jestli ne, doporučuju věci z C zálohovat na D, C zformátovat a nainstalovat WIN tam.
gamer159753
hodnocení

a ta záloha a zformátování věcí z C je nutná? nebo to je jen proto aby sem nepřišel o něco co nechci

Pokud nezformátujete, budete mít na disku bordel z obou systémů, ale funkční bude jen ten nový

Všechny programy stejně budete muset znovu nainstalovat, protože nový systém je nebude mít v registrech.

Záloha samozřejmě nutná, protože formátováním byste o vše přišel.

fribble*
hodnocení

0x

Pokud chcete přejít z WXP na W7, vřele doporučuji postup podle Microsoftu včetně Migrace profilu uživatele - viz. windows.microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]