Nejste přihlášen/a.
Mám problém se starším pc win xp.Normálně ho zapnu a vše funguje ja má,ale když ho dám přes nabídku start vypnout tak se provede odhlášení a jako se chce vypnout,ale ozve se pípnutí a pc znovu naběhne.
Jednou jsem velmi podobný problém řešil a byl nutný reinstal Windows. Takže se zazálohujte data a instalační verze programů a udělejte novou instalaci systému...
To jsem také udělal,ale stejně to nepomohlo a to jsem to nepripojoval ani k netu,jenom čistá instalace bez ničeho.
Dobrý den, nevím, zda by to pomohlo, ale řada podobných problémů se dá vyřešit vyčistěním PC od prachu (i zdroj), rozpojením kabelů a zase spojením, vyjmutí pamětí a znovu vložení nebo jen doražením přívodního kabelu do zdroje (vlastní zkušenost). Pokud tomu trochu rozumíte, tak to při vypnutém PC udělejte. Také můžete projít nastavení BIOSu nebo zvolit výchozí. Zdá se, že chyba není v software, ale někde "ve stroji". Zdravím!
doplněno 25.05.13 11:27:mikihans - tak, to jsem si také myslel, ale nechtěl jsem zatím strašit. Pokud se tazatel do PC podívá, tak si může zkontrolovat kondenzátory na základní desce. Jesli mají "nafouknutá bříška" nebo z nich něco vytéká, tak je to na výměnu základní desky.
Proč měnit desku kvůli nafouklým kondenzátorům? Šikovný bastlíř to vymění za pár korun nebo jedno pivo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.