Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, potřebuju poradit.
Minecraft hraju už přes 2 roky , začal sem ho hrát už od verze 1.0.6 a nikdy nebyly problémy.
Od te doby co mam windows 8 se mi při pohybu seka. nemyslim tim že se seka tak jako většina her ale seká se pohyb... prostě jdu dopředu a ten pohyb je zasekany jako kdyby se vždycky o milimetr vratil zpatky a zase šel dopředu... to děla když jdu dopředu, dozadu, pořád .
Četl sem na netu hodně článků že minecraft není s windows 8 kompatibilní a ani nebude... je to pravda? mam si prostě přehodit windows zpátky nebo je to něčím jiným?
Prostě se to teď nedá vůbec hrát a vracet se zpátky k windows 7 se mi nechce ...
(nebo jestli je nějaká program, ovladač co dá minecraft zase dokupy tak prosím odkaz)
1)Windows 8 je na ************ protože se pořád dělaj novy aktualizace ale sou!placený! radši si to přeinstaluj na WINDOWS 7 ultimate ty maj aktualizace a většinu "doplňkovych balíčků" zadara a nejsou s nima problémy
2)máš 32. Bitový sistém pokud ano tak se nediv :D
3)zkus reinstalnout javu a pak i minecraft.
4)Možná tam máš vir (zkus esset online scaner) a odstran ho. ja mel tky vir a sekal se mi jen Mc
Pokud nepomuže tak zkratka kup novyho kompa :D :D
doplněno 31.05.13 16:54:Este si zkus stahnout optifine. Tam se nejak poštrachej a "možná"že to pude.
Já mam taky Win. 8 a minecraft mi jde na 60 fps a je to jen 32 bit system. Jestli mas jen warez mc tak si kup origo 20 dolacu nebo si jen stahni novy launcher minecraft.net/... Win 7 jsou lepsi na hry ale kdyz uz mas ty 8 tak nedelej downabgrade jen si zkus i treba stahnout Game Buster a bode to urcite ok...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.