Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde Čt

Od: sword® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den prosím Vás o tuto radu na tabletu mě nejde spustit ČT1 a mám tam napsáno: Pravděpodobně je na vašem WI-FI routeru zablokovaný port 554(RTSP),prosím odblokujte je a zkuste to znovu. Nevíte jak na to moc děkuji za radu.

doplněno 25.05.13 21:59: Dobry vecer ahoj jak psal kolega je to androidem,zkousel jsem pres jiny reuter ale bohuzel stejny problem. A ted radte jak to odstranit pokud nekdo vite.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jackr*
hodnocení

2x

Musíš povolit ten port v routeru... pošli tip pak budeme vědět víc. A nebo by to mohlo být pokud máš tak zk*rveným ANDROIDEM který prej v tomhle dělá chyby. A nejseš náhodou připojen přes 3G (simku) to už by bylo těší na řešení (alspon pro mě).

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a máte tam staženou a nainstalovanou správnou aplikaci ze stránek ČT? Zdravím!

doplněno 25.05.13 22:30:

jirbar - děkuji za opravu, máte pravdu. Špatně jsem pochopil dotaz a beru to zpět.

jirbar*

Taková aplikace přece není. Je Čt 4 , Čt 24 a iVysílání. Pokud píše Čt 1 tak snad má USB tuner a v tabletu root či jak se to zprovozní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]