Nejste přihlášen/a.
Rád bych věděl cca prodejní cenu tohoto PC: 2,8ghz,2gb ram Nvidia ge force 8200..512mb
A také jeho obstojnost v této době, zda-li je starý, průměrný, velmi dobrý...
Mám možnost výměny kolo za tento PC, nerozumím tomu a proto se obracím na Vás.
Díky!
Prodejní cena max. 2.000 Kč, dnes je průměrný až podporůměrný.
doplněno 23.05.13 19:16:Kousek ode mne leží taška a v ní Asus L7200 (*1998). Celeron 450 MHz, 64 MB SDRAM, HDD původně 6 (nyní 40) GB, graf. karta integrovaná ("Silicon Motion LynxEM", pokud si dobře pamatuji)... Původní cena přes 130.000 Kč!
doplněno 23.05.13 19:20:Tady je seznam komponent mého nejnovějšího počítače. 5.405 Kč bez GK a úložišť.
před 14 roky jsem si koupil špičku asi za 65.000
bylo to 2.4 pentium, 2 GB Ram a 512 grafika... co myslíte, jaký je ten stroj na který se ptáte?
Na Office bude dobrý, na hry typu Sobokan bude nadprůměrný ... k čemu ho potřebujete?
Dcerky mají stejný a hrají na něk Sims3, ale moje hry by to neutáhlo.
A cena?
Za hubičku nebo odvoz. popřípadě do 2000 kč
doplněno 23.05.13 19:14: praivo, piš delší odpovědi at nepředbýháš o 6 vteřin jsi zas lepší
"předbýháš" LOL, jsem se seknul v klávese ... nepředbíhej ...
HEHE dcerka ma schovaný HDD který jsem kupoval když se narodila, tedy v roce 1997 a stal mě v zaplavach 24 jízdy do čech a 6.500 korun, ale měl neobyčejně obrovskou kapacitu 128 MB ( opravdu mega bajt )
Ale lepší byly co jsem kupoval SCSI to stalo kolem 10.000 o velikosti 32 MB cca rok 1992-5
Mám PC srovnatelných paramerů, na moje účely mi stačí - největší výkon podává, když na něm synci hrají minecraft nebo když manželka dělá v gimpu obrázky. Samotný (bez monitoru a bez disků) bych si ho ocenil tak na patnáct stovek. Ale na dálku těžko radit - zkus si vyhledat podobný na aukru a podívat se, zač se prodává.
Prodejce říkal, že jej nabízí za 4 400 kč, vč. monitoru, takže to je dosti přestřelená cena? (Monitor by měl být LCD)
je monitor a monitor .. zas otazka.. k čemu to PC potřebuješ? na hudbu, meily, surf je good. a monitory najdeš třeba na alfacomp.cz tak si porovnej cenu. Ja bych mu řekl, at se s monitorem vyfotí a koupil bych funglovku. PC vyhodíš ( časem ) ale monitor zustane ... te je jako osudová láska
díky bohu, že jde technika dopředu.
Sice používam myš za 1200 kč, ale jen protože je dokovací s nabíječkou. Na NB mam bez nabíječky za 204, ale baterky vydrží skoro rok ( opravdu rok, co jsem ji koupil )
Dnes kupuji 1TB USB 2.5 za 2.500, když jsem kupoval NB před 5 lety stál 2.500 disk co měl "jen" 320 GB
Díky bohu, že aspon něco zlevnuje a jde mílovými kroky kupředu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.