Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,
mám Canon Pixma MP110 (trojkombinace), chtěla jsem zkopírovat dokument a při zapnutí tiskárny se rozblikala kontrolka, pak zhasla a na display se zobrazila hláška : whait Please a pak nic. Tiskárna nejde zapnout , ani vypnout - nereaguje. Kabel jsem zkontrolovala, po otevření výka - pro kopírování je vidět na pravé straně světlo.
děkuji
Program MP navigator funguje? Zobrazení náhledu při skenování atd...?
doplněno 23.05.13 18:32: Jo takhle, ona nejde zapnout.... Zkuste vytáhnout kabel elektřiny, počkat minutu a pak zapojit.
Kabel jsem odpojila, zapojila a nic. Při zapojení kabelu pouze podsvícení pro kopírování. Když zadám tisk z počítače, tak se objeví Printer is offline. Předtím fungovalo jak kopírování, skenování , tak i tisk . Pokud je kabel v proudu, tak na display jsou vidět jen samé kostičky a tiskárna nejde vypnout , žádné tlačítko nereaguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.