Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

µTorrent zanechává fragmenty

Od: chizuru* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,
celkem nedávno se mi začalo stávat, že u všeho, co stáhnu přes µTorrent zbyde nějaký "fragment"? jedná se o soubor s nesmyslným názvem (Obsahuje i zvláštní znaky) a příponou .dat... Vše co stáhnu není nijak poškozené, jen to u všeho zanechává tyhle soubory. Jejich velikost je zhruba 1MB, i když stáhnu něco co má jen 6kB. Co jsou zač a čím to je?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

q3.cz/...
Vypadá to takhle...
A ještě když to otevřu v textovém editoru, začne mi pískat monitor (LCD), což mi jinak nedělá, nevím jestli to má souvislost, ale tak jako tak je to divné.

dzordz*
hodnocení

0x

No, názvy mají divné, běžně se jmenují ~uTorrentPartFile_ [8 hexa číslic] .dat

Vznikají proto, že se nedá stáhnout pouze konkrétní část dat ocaď pocaď, ale vždy se stahují části po 1MB (které se zároveň celé tahají od jednoho peera, nedají se dělit, ale to je další věc). Celý obsah je rozdělen na tyto části, pokud si vyberete jen část obsahu, musí se stáhnout tolik částí, aby tam bylo všechno. To, co nepatří do "vašich" vybraných souborů, sepak uloží jako .dat. Pokud se rozhodnete to doplnit a stáhnout navíc i jiné soubory, využijí se rovnou i tahle stažená data.

Je to jako kdyby se nahrávaly pořady z televize, ale video se umělo zapnout nebo vypnout vždy jen v celou hodinu. Takže pro film od 20.15 do 22.10 se nahraje 20 - 23.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]