Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkon HP 635

Od: triko65cz odpovědí: 7 změna:

Zdravím rád bych se chtěl zeptat pokud má někdo notebook s podobnými parametry jako je můj HP 635 jaké hry nejzábavnější jsou na to asi nejlepší a nekousají se. Nebo popřípadě prosím poraďte s nějákou optimalizací systému zatím používám jenom CCleaner a Advanced System Care Pro 3.5

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bezkonkurenčně Flatout 2 :D, nejlepší a nejzábavnější závodní hra, jinak doporučuji Mafii 1 nebo COD 1,2,5. Pro zrychlení počítače použijte CCleaner, úplně to stačí.

triko65cz
hodnocení

No a třeba nějáká která patří mezi novější série her? Já nevím ale myslíte že bych si na tom mohl zahrát Assassins Creed Brotherhood?

Ano, Assassins Creed Brotherhood by to mělo rozjet. :)

blesk*

Nazdar jen ti chci říčt že takový sr.čky jako ccleaner atd... jsou na nic a spíše PC zpomalují.

praivo*

A to máš odkud? Zeptej se ostatních - nikdo tu nikdy nenapsal, že CCleaner je s****a a/nebo zpomaluje počítač. Když o tom nic nevíš a chceš jenom provokovat, tak sem ani nepiš.

segi

Jam mam ten ntb a ide mi nanom všetko assassins creed 1 2 3 brotherhood revelations a čakam na Black flag vlasne všetki hry mi išli či naplno alebo na minimalnich nastaveniach samozrejme nieje stavani na novšie hry ale na minimalnich či strednich nastaveniach si zahraš .

fribble*
hodnocení

0x

Myslím, že notebooky nejsou na hry to pravé, graf. karta, pomalý takt, malá paměť - a nemyslím si to sám :

danik cz | 03.08.2011 | 1 reakce | kladně hodnotilo 35 uživatelů z 47 | Reakce na 2

Acer tm za sedm? S tragickou grafikou intel? Na HP 635 si zahrajete např NFS Most Wanted v nižším rozlišení ale na střední detaily. Dohrál jsem na tom i Bulletstorm. První acer alespoň se stejným procesorem je za devět (na druhou stranu má ale předinstalovány sedmičky). Škoda, že v recenzi není zmíněn grafický výkon, nebo jak grafický čip pomáhá při přehrávání full HD videa (přehraje bez problémů) a dalších výpočtech.

4 | Re: Velmi pěkná recenze, ale...
HochmuthT | 03.08.2011 | 1 reakce | kladně hodnotilo 38 uživatelů z 42 | Reakce na 3

Notebook této cenové kategorie není primárně určen na hry. Navíc oddělená grafická karta bude výrazně ubírat z výdrže na baterii. Takové rozhodnutí je pak čistě individuální, podle toho k čemu se bude notebook používat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]