Nejste přihlášen/a.
Zdravím rád bych se chtěl zeptat pokud má někdo notebook s podobnými parametry jako je můj HP 635 jaké hry nejzábavnější jsou na to asi nejlepší a nekousají se. Nebo popřípadě prosím poraďte s nějákou optimalizací systému zatím používám jenom CCleaner a Advanced System Care Pro 3.5
Bezkonkurenčně Flatout 2 :D, nejlepší a nejzábavnější závodní hra, jinak doporučuji Mafii 1 nebo COD 1,2,5. Pro zrychlení počítače použijte CCleaner, úplně to stačí.
No a třeba nějáká která patří mezi novější série her? Já nevím ale myslíte že bych si na tom mohl zahrát Assassins Creed Brotherhood?
Nazdar jen ti chci říčt že takový sr.čky jako ccleaner atd... jsou na nic a spíše PC zpomalují.
A to máš odkud? Zeptej se ostatních - nikdo tu nikdy nenapsal, že CCleaner je s****a a/nebo zpomaluje počítač. Když o tom nic nevíš a chceš jenom provokovat, tak sem ani nepiš.
Myslím, že notebooky nejsou na hry to pravé, graf. karta, pomalý takt, malá paměť - a nemyslím si to sám :
danik cz | 03.08.2011 | 1 reakce | kladně hodnotilo 35 uživatelů z 47 | Reakce na 2Acer tm za sedm? S tragickou grafikou intel? Na HP 635 si zahrajete např NFS Most Wanted v nižším rozlišení ale na střední detaily. Dohrál jsem na tom i Bulletstorm. První acer alespoň se stejným procesorem je za devět (na druhou stranu má ale předinstalovány sedmičky). Škoda, že v recenzi není zmíněn grafický výkon, nebo jak grafický čip pomáhá při přehrávání full HD videa (přehraje bez problémů) a dalších výpočtech.
4 | Re: Velmi pěkná recenze, ale...Notebook této cenové kategorie není primárně určen na hry. Navíc oddělená grafická karta bude výrazně ubírat z výdrže na baterii. Takové rozhodnutí je pak čistě individuální, podle toho k čemu se bude notebook používat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.