Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Můžete mi prosím doporučit nějákou podobnou hru jako je call of duty 2 nebo 1? Mělo by to být něco z 2. sv. v., podobné zbraně a podobné systémové nároky. Předem děkuji.
Podle mě je podstatně lepší než COD2 hra Hidden&Dangerous 2. Je to už sice taky vykopávka, ale velmi se mi líbí to, že je velmi variabilní a mapy jsou dost rozsáhlé - prostě si můžu vybrat, kterou cestou se dám, každá akce má více řešení. Má to i funkční multiplayer, kde se schází docela slušná parta, občas sice prudí nějaký cheater, ale každopádně na odreagování dost dobrý.
Zkus Sniper Elite 1 nebo Sniper Elite V2. Spíš tu jedničku ta je podle mě lepší je to taky myslím ze druhé světové jenom tam seš ta Snipera ale můžeš tam normal střílet a taky je to ze třetí osoby. snad sem pomoh
Tip dobrý, ale dovolím si nesouhlasit s porovnáním. Je to jako byste porovnával Duke Nukem 3D a třeba Arma III.
Fyzický model a balistika je přinejmenším stejná. I když si myslím, že ve dvojce je lepší a reálnější. A co se týká grafického zpracování, modelingu misí apod... tam jsou rozdíly nebetyčné.
Souhlasím ale v jedničce máš možnost udělat to po svém atd. ve dvojce si sedneš za barikádu a odstřeluješ. No jednoznačně zkus oba dva díly a ve dvojce ze zkus někomu trefit do rozkroku je to pak hustý :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.