Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dneska se mi konečně podařilo udělat reinstalaci na stolním PC takže mám radost, a rád bych chtěl udělat reinstalaci i na notebooku, ale nemám žádné CD když jsem koupil notebook tak jsem nic nedostal mám Windows 7, poradili byste mi? Děkuji
Windows 7 je ještě momentálně v doprodeji i na oficiálních stránkách Microsoftu a dá se objednat. Nebo si také můžete pořídit nový Win8, ale mě osobně připadá strašný, takže radši Win 7.
Já jsem slyšel že když jsem k tomu nedostal CD takže je to někde uložené v PC a že bych to mohl reinstalovat. Ale nevím jak takže si myslím že nepotřebuji si nic objednat akorát potřebuji vědět jak se dostat do nějakého nastravení a udělat reinstalaci
Mám notebook PACKARD BELL zkoušel jsem teďka při startu notebooku zmáčkout klávesnici F2 abych se dostal do toho nastravení ale jsem nějka ztracený...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.