Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
lidičky poraďte. Syn měl před asi měsícem na pár dní půjčený muj netbook a byl s ním na Facebooku. Dnes jsem odeslal příspěvek do jedné diskuze, a příspěvek se automaticky vložil pod jeho FB profilem. Aniž by to po mě chtělo nějaké jméno nebo heslo do FB. Chci to zrušit, ale nevím jak. S FB nemám skoro žádné zkušenosti. Jak "vyklínuji" jeho FB profil z mého netbooku? Kde jsou ta hesla pro přihlášení na FB uložená? Kdyby někdo věděl, budu mu nesmírně "zauzlován". Štve mě to.
Podle me by mělo stačit odhlásit se a znovu přihlásit.
Klikněte ve vrchní části, v tom modrém pruhu, na symbol ozubeného kolečka (či hvězdičky chcete-li) a zvolte odhlásit se. Poté se přihlašte na svůj profil. Pokud je zaškrtnuté políčko zůstat přihlášen(a), tak budete automaticky přihlášen i při příští návštěvě, pokud to tak nechcete a pokaždé se přihlašovat, tak zaškrtnutí políčka zrušte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.